۵ راهکار برای بهتر دیده شدن در گوگل!

  • نویسنده : رضوانه ابراهیمی
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1399/10/29
۵ راهکار برای بهتر دیده شدن در گوگل!

مقالات بسیار زیادی برای بالا بردن ترافیک و رتبه وب‌سایت و یا بهتر دیده شدن در نتایج سرچ منتشر شده است. گاهی اوقات هم بعضی از این مقالات راهکارهایی را به خواننده پیشنهاد می‌کنند که رعایت آن‌ها باعث بهتر دیده شدن در گوگل می‌شود. بسیاری از افراد ملاک اصلی خود را روی جستجوی گوگل قرار می‌دهند. چندین ماه پیش کمپانی بزرگ گوگل روند تازه‌ای را برای ایندکس کردن وب‌سایت‌ها معرفی کرد و به تازگی این رویکرد جدید مورد استفاده این موتور جستجو قرار گرفته است. بنابراین برای بالا آمدن اسم وب‌سایت شما در صفحه اول جستجو و بهتر دیده شدن در موتور جستجوی گوگل، باید وب‌سایتتان را با رویکردهای جدید این شرکت و قانون‌های مربوط به آن هماهنگ کنید.

موبایل فرست ایندکس گوگل چگونه کار می‌کند؟

یکی از روش‌های سنتی و قدیمی گوگل برای رتبه‌بندی وب‌سایت‌، نسخه‌های دسکتاپ (مانند کامپیوترهای رومیزی و لپ‌تاپ‌ها) بود ولی با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از افراد به گجت‌های جدیدی مانند گوشی‌های هوشمند، تبلت و… روی آورده‌اند. در نتیجه بسیاری از جستجوها در اینترنت با این دستگاه‌ها انجام می‌شوند. به همین دلیل کمپانی گوگل، ملاک خود برای رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها را نسخه‌های موبایل (گوشی‌های هوشمند و تبلت) قرار داده است. البته هدف اولیه گوگل فراهم کردن اطلاعاتی مناسب و مرتبط با جستجوی کاربرانش است و فرقی نمی‌کند که کاربر با لپ‌تاپ، تبلت یا گوشی همراه خود در حال جستجو کردن باشد.

در حال حاضر موبایل فرست ایندکس (Google’s mobile first index) به صورت آزمایشی مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به جستجوی کاربران موبایل، محتوای وب‌سایت‌ها رتبه‌بندی می‌شوند. هنوز مشخص نیست که آیا گوگل این رویکرد را به عنوان اولویت اول خود برای رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها در نظر بگیرد یا خیر؛ ولی نشستن و دست روی دست گذاشتن رتبه وب‌سایت شما را بالا نخواهد برد.

چگونه وب‌سایت خود را برای بهتر دیده شدن در گوگل با mobile first index مطابقت دهیم؟

در این مطلب پنج راهکار برای هماهنگی وب‌سایت خود با رویکرد جدید موبایل فرست ایندکس و در واقع بهتر دیده شدن در گوگل معرفی می‌کنیم، پس همراه ما باشید.

۱) طراحی وب‌سایت ریسپانسیو

آیا وب‌سایت شما ریسپانسیو (Responsive) است؟ در واقع ریسپانسیو به و‌ب‌سایتی می‌گویند که بازدیدکنندگان آن خیلی راحت به محتوای موجود در سایت دسترسی داشته و بتوانند به مطالب گذاشته شده پاسخ بدهند. به علاوه کاربران باید بتوانند وب‌سایت شما را در هر اندازه صفحه نمایش مانند گوشی تلفن همراه، تبلت، لپ‌تاپ و… ببینند. اگر وب‌سایت شما طراحی درستی نداشته، از قوانین ریسپانسیو پیروی نکرده و کاربران موبایل نتوانند محتوای آن را به خوبی مشاهده کنند، آن وقت است که به دنبال وب‌سایت‌های دیگر می‌روند. پس راهکار اول سرمایه‌گذاری روی طراحی وب‌سایت ریسپانسیو است. برای این کار شما حتی می‌توانید از قالب‌های معتبر وردپرس استفاده کنید و وب‌سایت خود را در سریع‌ترین زمان ممکن به یک وب‌سایت ریسپانسیو تبدیل کنید.

۲) بهینه‌سازی کدهای وب‌سایت

طراحی وب‌سایت یکی از نقش‌های کلیدی در بالا بردن رتبه سایت را ایفا می‌کند. شما باید بتوانید وب‌سایتی طراحی کنید که با هر دستگاهی از جمله گوشی‌های هوشمند، تبلت، لپ‌تاپ، کامپیوترهای رومیزی و گجت‌های دیگر همخوانی داشته و ریسپانسیو باشد.

  • برای طراحی می‌توانید از جاوا یا HTML5 استفاده کنید که گزینه‌های مختلفی را در دست طراح قرار می‌دهند.
  • می‌توانید اصل طراحی ‌وب‌سایت خود را روی گوشی‌های همراه و تبلت‌ها بگذارید.
  • برای طراحی، pop-ups را فراموش کنید زیرا در بسیاری از مواقع با دستگاه‌های دارای صفحه نمایش کوچک خوب نمایش داده نمی‌شوند.

۳) ثبت نسخه موبایل وب‌سایت خود در سرچ کنسول گوگل

اگر شما طراحی جداگانه برای دستگاه‌هایی با صفحه نمایش کوچک کرده‌اید، بهتر است آن را در سرچ کنسول گوگل به ثبت برسانید. با این راهکار وب‌سایت شما بیشتر دیده می‌شود.

۴) سرعت وب‌سایت را بالا ببرید

زمان بارگذاری و باز شدن وب‌سایت از دیدگاه گوگل بسیار مهم است و الگوریتم‌های گوگل کمتر از نیم ثانیه را می‌پسندند. اما چگونه سرعت وب‌سایت را بالا ببریم؟

  • به حجم تصاویر بارگذاری شده روی وب‌سایت خود اهمیت بدهید. تصاویر کوچک‌تر زودتر بارگذاری می‌شوند و در صورتی که حجم آن‌ها به درستی کم شده باشد تاثیر خوبی هم روی بیننده می‌گذارد.
  • تعداد لینک‌های Redirect را در مطالب خود کاهش دهید.
  • کاراکترهای غیرلازم در برنامه‌نویسی را از وب‌سایت خود حذف کنید.
  • هر چند وقت یکبار مطالب قدیمی وب‌سایت خود را بررسی کنید، با این کار فضا و سرعت بیشتری به ‌وب‌سایت خود می‌دهید.
  • از امکانات Cache مرورگرها استفاده کنید و هر بار که بازدید کنندگان سراغ وب‌سایت شما می‌آیند بخشی را در آن بارگذاری کنید. با این کار می توانید سرعت بارگذاری وب‌سایت را بالا ببرید.

۵) تولید محتوا را هدفمند انجام بدهید

تنها به دلیل این که رویکرد گوگل برای ایندکس‌ وب‌سایت‌ها عوض شده، نباید صد در صد تمرکز خود را روی طراحی و ساختن وب‌سایت‌ ریسپانسیو بگذارید. تولید محتوا و مطالبی که در محل زندگی شما بیشتر جستجو می‌شوند باعث می‌شود وب‌سایت شما بیشتر دیده شود و طرفداران بیشتری پیدا کند. کاربران بیشتر به دنبال مطالبی هستند که بتواند پاسخگوی نیازهای روزمره زندگی‌شان باشد. در نتیجه اگر بتوانید در کنار چهار راهکار اول این مورد آخر را هم اجرایی کنید، شک نداشته باشید که بهتر دیده شدن در گوگل حتمی خواهد بود. برای بهینه کردن مطالب وب‌سایت خود موارد زیر را باید در نظر بگیرید:

  • محتوا
  • تیتر مناسب
  • URL مناسب
  • توضیحات متای هدفمند
  • برچسب‌ها یا تگ (با اثربخشی کم)

نکته مهم: به علاوه مهم است که در وب‌سایت خود نام، اطلاعات، تلفن و آدرس خود را هم قرار دهید. با این کار خواننده اعتماد بیشتری به وب‌سایت شما پیدا می‌کند. پس دست از تعلل و فکر کردن برداشته و راهکارهای بالا را سریع انجام دهید تا بلافاصله در گوگل بهتر دیده شوید!

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید