referring domain چیست؟

  • نویسنده : امید ابوالحسنی
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1401/01/14
referring domain چیست؟

ساده ترین راه برای بهبود رتبه در موتورهای جستجو این است که استراتژی‌های مختلفی از تاکتیک‌ها را برای ایجاد یک صفحه با رتبه برتر در اختیار داشته باشید. یکی از این استراتژی‌ها دریافت بک لینک‌های با کیفیت به صفحه خود از بهترین وب سایت‌های ممکن است. در حال حاضر، این وب سایت‌ها به عنوان دامنه‌های لینک شده یا همان referring domain شناخته می‌شوند.

در این مطلب، ما قصد داریم در مورد اینکه referring domain چیست، تفاوت بین بک لینک و دامنه‌های لینک دهنده و موارد دیگر بحث کنیم. بنابراین، بدون هیچ مقدمه ای، بیایید شروع کنیم!

referring domain چیست و چه کاربردی دارد؟

بک لینک‌های سایر وب سایت‌ها که به سایت شما لینک می‌دهند، به عنوان دامنه‌های لینک شناخته می‌شوند. به عبارت ساده، بک لینک‌ها‌ هایپرلینک هستند و دامنه‌های لینک دهنده وب سایت‌هایی هستند که این لینک‌ها را تولید می‌کنند.

وب‌سایت‌های خارجی که کاربران را به سایت شما هدایت می‌کنند، به عنوان دامنه‌های لینک‌دهنده شناخته می‌شوند و گاهی اوقات به عنوان «linking domains» شناخته می‌شوند.

به عنوان مثال، اگر سایت A (یک وب سایت خارجی) دارای یک یا دو بک لینک باشد که به سایت B (سایت شما) اشاره می‌کند، سایت A به عنوان یک referring domain دهنده سایت شما در نظر گرفته می‌شود. صرف نظر از اینکه چه تعداد بک لینک از سایت A دریافت می‌کنید، تنها یک referring domain دهنده برای سایت شما در نظر گرفته می‌شود.

به عبارت ساده، اگر یک صفحه وب دارای یک بک لینک از ویکی پدیا باشد، یک referring domain دهنده دارد. اگر دو بک لینک از ویکی پدیا داشته باشد، باز هم یک referring domain دارد. اگر لینکی از ویکی پدیا و سایتی دیگر داشته باشد، دو referring domain دارد.

از سوی دیگر، ده وب سایت مختلف که به صفحه شما لینک می‌دهند، به عنوان ده referring domain مختلف در نظر گرفته می‌شوند.

تفاوت بین بک لینک و دامنه‌های لینک دهنده

بر کسی پوشیده نیست که ساخت لینک و بهینه سازی موتور جستجو (SEO) دست به دست هم می‌دهند. یکی بدون دیگری نمی‌تواند وجود داشته باشد.

یک لینک پروفایل قوی شانس شما را برای رتبه گرفتن در عبارت کلیدی مورد نظرتان افزایش می‌دهد و در نتیجه ترافیک ارگانیک بیشتری به سایت شما می‌آورد. بک لینک‌ها و دامنه‌های لینک دهنده دو عنصر از یک لینک پروفایل سالم هستند. حالا بیایید تفاوت این دو را دریابیم.

بک لینک یک لینک ورودی است که دو وب سایت را به هم متصل می‌کند. هنگامی‌که کاربر روی بک لینک کلیک می‌کند، به صفحه ای در وب سایت شما منتقل می‌شود که بک لینک به آن اشاره می‌کند. به طور کلی، اگر سایر سایت‌ها اطلاعات شما را مفید بدانند، به آن لینک می‌دهند و شما متوجه این لینک‌ها می‌شوید که در متن‌ها، تصاویر، ویدیوها و غیره به‌عنوان لینک‌های ورودی به سایت شما تعبیه شده‌اند.

نمونه ای از بک لینک

دامنه‌های لینک دهنده وب سایت‌هایی هستند که بک لینک‌های شما از آنها می‌آیند. شما می‌توانید دامنه‌های لینکی متعددی داشته باشید که به طور همزمان به وب سایت شما لینک می‌دهند.

به عنوان مثال، فرض کنید یک وبلاگ دارید که محتوایی در مورد بازاریابی منتشر می‌کند. حسین به دنبال “نکات بازاریابی” است و در گوگل جستجو می‌کند. حسین مقاله ای را در “alomohtava.com” پیدا می‌کند که در آن سایت شما را به عنوان بهترین وبلاگ برای دنبال کردن نکات بازاریابی فهرست می‌کند، بنابراین حسین روی لینک کلیک می‌کند و او را به وب سایت شما می‌برد. در نتیجه alomohtava.com (referring domain)دهنده است.

چگونه دامنه‌های لینکی را بررسی کنیم؟

گزارش بک لینک‌ها و دامنه‌های لینک دهنده در سرچ کنسول گوگل، دید جامعی از بک لینک‌ها و وب سایت‌های لینک دهنده را در اختیار شما قرار می‌دهد.

referring domain چیست و کجاست

وقتی حساب خود را ایجاد کردید و وب سایت خود را لینک دادید، کنسول جستجوی Google صفحه نمای کلی را نشان می‌دهد. به پایین به نوار کناری سمت چپ بروید و گزارش لینک‌ها را بیابید . شش معیار مربوط به دامنه‌های لینک دهنده و بک لینک‌ها را در گزارش لینک‌ها خواهید دید:

  1. Total Number of External Links:  این تعداد کل بک لینک‌هایی که از سایت‌های دیگر دارید را نشان می‌دهد که به سایت شما لینک داده اند.
  2. Top Linked Pages  (خارجی):  این نشان می‌دهد که کدام صفحات در وب سایت شما بیشتر از سایر وب سایت‌ها لینک داده شده اند.
  3. Total Number of Internal Links:  تعداد کل لینکهای وب سایت شما به سایر صفحات وب سایت شما را نشان می‌دهد.
  4. Top Linked Pages (داخلی):  این صفحه صفحاتی را در وب سایت شما نشان می‌دهد که بیشترین لینک را از سایر صفحات سایت شما دریافت می‌کنند.
  5. Top Linking Sites: این قسمت دامنه‌های لینک دهنده برتر را که به وب سایت شما لینک دارند را نشان می‌دهد.
  6. Top Linking Text: این انکرتکست‌های استفاده شده توسط وب سایت‌های دیگر را در بک لینک به وب سایت شما نمایش می‌دهد.

راه‌هایی برای بدست آوردن Referring Domains بیشتر

یکی از مهم‌ترین کارهای اصلی شما باید دائماً به دست آوردن لینک‌های با کیفیت بالا از وب سایت‌های معتبر باشد. افزودن دامنه‌های لینک دهنده با کیفیت بالا به لینک پروفایل سایت شما باید محور برنامه لینک سازی شما باشد. بدون به دست آوردن Referring Domains با کیفیت بالا، ممکن است ترافیک، فروش و تعامل بالقوه را از دست بدهید. ما راه‌هایی را فهرست کرده‌ایم که به شما کمک می‌کند Referring Domains بیشتری را به صفحات وب مورد نظر خود لینک دهید.

1 تجزیه و تحلیل گزارش referring domain خود را انجام دهید

می‌توانید از ابزارهای سئوی موجود مانند Ahrefs استفاده کنید و به گزارش دسترسی پیدا کنید و همه Referring Domainsهایی را که به وب‌سایت شما لینک می‌دهند را نمایش دهید. تجزیه و تحلیل مناسب گزارش به شناسایی فرصت‌های بیشتر برای لینک سازی کمک می‌کند.

1 تجزیه و تحلیل گزارش referring domain خود را انجام دهید

2 صفحات با عملکرد برتر را شناسایی کنید

شناسایی صفحاتی با بهترین محتوا (آنهایی که بیشترین بک لینک و Referring Domains را دارند) نقطه خوبی برای شروع در هنگام بهبود استراتژی‌های بازاریابی شما است. از آنجایی که از قبل می‌دانید که این صفحات مورد علاقه و اعتماد هستند، می‌توانید با تمرکز استراتژی سئوی خود بر روی بهبود آنها، از موفقیت آنها استفاده کنید.

3 محتوای خوب ایجاد کنید

ایجاد محتوای باکیفیت یکی از ساده ترین استراتژی‌ها برای به دست آوردن Referring Domains بیشتر برای وب سایت شما است. شما باید اعتماد مخاطبان خود و سایر صاحبان وب سایت را جلب کنید و در نتیجه تعداد دامنه‌های لینک دهنده را افزایش دهید.

مطالعات موردی انجام شده توسط ما تایید می‌کند که محتوای طولانی و سایر مطالبی که فراتر از پاسخگویی به سوالات مخاطبان هدف شما هستند، باید در سایت منتشر شوند. با ایجاد محتوای شگفت انگیز برای موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان می‌توانید دامنه‌های لینک دهنده را بیشتر کنید.

4 رقبای خود را بشناسید

تجزیه و تحلیل لینک پروفایل رقبا و لیست دامنه‌های لینک دهنده، پیشنهاداتی را در مورد بهبود وضعیت شما و رشد شبکه دامنه‌های لینک دهنده شما با شناسایی شرکایی که با آنها همکاری می‌کنند ارائه می‌دهد. شما ایده‌هایی در مورد چگونگی به دست آوردن لینک‌های بیشتر و بهبود رتبه موتور جستجو دریافت خواهید کرد.

5 محتوای خود را توزیع کنید

محتوای خود را برای دستیابی به دسترسی گسترده‌تر توزیع کنید. طیف وسیعی از دامنه‌های لینک دهنده را هدف قرار دهید تا لینک پروفایل خود را متنوع کنید. با اینفوگرافیک‌ها و مقالات با صاحبان وب تماس بگیرید. ارسال محتوای مهمان راه دیگری است که به توزیع محتوای شما کمک می‌کند.

6 دامنه‌های لینک مربوطه و محبوب را شناسایی کنید

این مربوط به جستجوی منابع بک لینک فعلی شما برای یافتن معتبرترین دامنه‌ها برای یافتن شرکای است که می‌توانید برای به دست آوردن لینک‌های بیشتر از صفحات لینک دهنده با آنها همکاری کنید. شناسایی دامنه‌های محبوب و معتبر در صنعت شما که هنوز به شما لینک نداده‌اند، برای به دست آوردن بک لینک‌های جدید بسیار مهم است و باید در کمپین لینک‌سازی شما گنجانده شود.

7 بهینه سازی استراتژی‌های لینک سازی

تحقیقاتی را برای تولید تکنیک‌های لینک‌سازی مبتنی بر داده و به‌روز انجام دهید که بدون شک به رشد برند شما کمک می‌کند. استانداردهای موتورهای جستجو و بهترین شیوه‌ها را برای به دست آوردن دامنه‌های بهینه و با لینک بیشتر برای سایت خود دنبال کنید.

نتیجه‌گیری

امیدواریم پست ما در مورد Referring Domains آموزنده بوده باشد. نگرانی اصلی این است که چقدر زمان و تلاش برای وب سایت خود صرف می‌کنید. به یاد داشته باشید که یک وب سایت توانایی ایجاد یک برند مثبت و شناخته شده و تبلیغ پیام شما را از طریق اینترنت دارد. با دانش جدید خود در زمینه لینک‌سازی، دست به کار شوید و تا آنجا که ممکن است Referring Domains با کیفیت بالا را جذب کنید تا ارزش وب سایت خود را افزایش دهید.

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید