بازاریابی لاکچری و استراتژی‌های بازاریابی لوکس

  • نویسنده : امید ابوالحسنی
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1400/09/20
بازاریابی لاکچری و استراتژی‌های بازاریابی لوکس

بازاریابی لاکچری چیست؟ استراتژی‌های بازاریابی محصولات لوکس چیست؟ در یک پروژه دانشگاهی که از شما می‌خواهد بازاریابی لاکچری را شرح دهید، گیر کرده‌اید؟ برای درک همه آنچه در مورد بازاریابی لاکچری باید با چند مثال جالب بدانید، ادامه متن بلاگ الومحتوا را مطالعه کنید.

بازاریابی محصولات لوکس چگونه انجام می‌شود؟

بگذارید با یک جمله جذاب شروع کنیم: “برندهای لوکس محصولات نمی‌فروشند، آنها رویاها را می‌فروشند” شاید در مورد محصولات لوکس شنیده باشید. حتی ممکن است رویای داشتن آنها را داشته باشید. اجازه دهید مفهوم بازاریابی لاکچری و اینکه چگونه بازاریابی محصولات لوکس با محصولات معمولی شما متفاوت است را ابتدای امر درک کنیم.

بازاریابی لاکچری چیست؟

به عبارت ساده، «بازاریابی محصولات لوکس، بازاریابی لاکچری است» و محصولات لوکس آنهایی هستند که مطلوب و منحصر به فرد هستند و به ایجاد رابطه اجتماعی مصرف کننده کمک می‌کنند. با این حال، سوال واقعی این است که چه چیزی بازاریابی لاکچری را با بازاریابی روزمره کالاهای مصرفی متفاوت می‌کند؟

بازاریابی لاکچری

ویژگی‌های محصولات لوکس

محصولات لوکس همیشه برجسته هستند و یکی از ویژگی‌های بارز همه محصولات لوکس این است که شما را متمایز می‌کنند. برخی از ویژگی‌های اصلی محصولات لوکس که آنها را به نماد موقعیت اجتماعی تبدیل می‌کند چیست؟

برای درک تفاوت‌های ظریف بازاریابی محصولات لوکس، باید ویژگی‌های محصولات لوکس را بدانید که به شرح زیر است:

  • کیفیت عالی: برای من، محصولات لوکس و کیفیت عالی کاملاً مترادف هستند، ممکن است برای شما هم همینطور باشد. محصولات لوکس به دلیل ظاهر باکلاس و شیک خود شناخته می‌شوند. با این حال، جنبه کاربردی یک محصول لوکس همیشه تعریف نشده است.
  • قیمت بالا : مترادف دیگر محصولات لوکس قیمت بالای آنهاست. با این حال، در اینجا قیمت بالا نه تنها قیمت مربوط به ارزش پولی محصول را تعیین می‌کند، بلکه هزینه انرژی و زمانی را نیز تعیین می‌کند که فرد برای خرید محصول صرف می‌کند.
  • کمبود : محصولات لوکس به سختی به دست می‌آیند. برندهای لوکس اغلب حس کمبود محصول را ایجاد می‌کنند به طوری که محصول دست نیافتنی به نظر می‌رسد و در نتیجه تلاش مصرف کننده را می‌طلبد. حتی اگر تقاضا زیاد باشد، برندها به طور کلی ظرفیت تولید خود را افزایش نمی‌دهند، به عنوان مثال در مورد هرمس، آنها فقط 15 محصول در ماه تولید می‌کنند حتی اگر تقاضا برای آن محصول بسیار زیاد باشد!
  • منحصر به فرد بودن : یکی از مهمترین ویژگی‌ها منحصر به فرد بودن است. محصولات لوکس در سبک، ظاهر و ویژگی‌های خود به قدری منحصر به فرد هستند که تقریباً برای همه غیر قابل مقاومت می‌شوند.
  • زیبایی شناسی : زیبایی شناسی طراحی برند را به عنوان یک کل تعریف می‌کند. پیامی‌که برند می‌گوید باید در محصولاتش دیده شود.

آمیخته بازاریابی لاکچری

بازاریابی لاکچری با بازاریابی روزمره کالاهای مصرفی متفاوت است به گونه ای که هر دو در هدف اصلی خود متفاوت هستند. هدف از بازاریابی لاکچری فقط فروش نیست. ایجاد رویاها هم هست. برای درک آمیخته بازاریابی لاکچری، اجازه دهید هرمس را مثال بزنیم، یک شرکت کالاهای لوکس که کالاهای چرمی ‌و سایر لوازم جانبی سبک زندگی تولید می‌کند. بیایید روند بازاریابی لوکس هرمس را بررسی کنیم:

تولید محصول هرمس

به عنوان مثال، ساخت یک کیف هرمس حدود 48 ساعت طول می‌کشد و از این رو این شرکت تنها 15 کیف در ماه تولید می‌کند زیرا تمام فرآیندها دست ساز هستند. صنعتگر ساخت کیف باید چندین آزمایش را پشت سر بگذارد تا توسط شرکت منصوب شود. از پوست حیواناتی مانند تمساح به عنوان ماده خام استفاده می‌شود، این به نظر بسیار بی رحمانه می‌رسد، درست است؟ خب، این شرکت گناه خود را با دریافت قیمت‌های هنگفت پوشش می‌دهد!

قیمت هرمس

قیمت محصولات لوکس بسیار بالاست. محصولی که در رده خود قیمت بالایی دارد، با توجه به اینکه ویژگی کیفی را برآورده می‌کند، محصولی لوکس محسوب می‌شود. قیمت‌ها بالا هستند زیرا مواد اولیه و کیفیت صنایع دستی مورد نیاز برای تولید برای خود شرکت بسیار گران است.

اگر به نمونه کیف هرمس نگاهی بیندازیم، حدود 800 دلار برای تولید یک کیف نیاز است. این کاملاً واضح است زیرا تهیه پوست حیوانات به عنوان ماده خام فرآیندی پرهزینه به نظر می‌رسد.

محل فروش هرمس

محصولات لوکس اغلب در فروشگاه‌های خرده فروشی یا وب سایت‌های آنلاین در دسترس نیستند. آنها باید از قبل سفارش داده شوند یا در حراجی فروخته شوند. این حس به فرد دست می‌دهد که به سختی به دست می‌آیند و به انرژی و تلاش مشتری نیاز دارند.

در نتیجه کیف‌های هرمس، باید از قبل سفارش داده شوند و بعد از 2 تا 3 هفته تحویل داده شوند. دلیل این امر این است که کیف‌ها تنها پس از سفارش تولید می‌شوند و به تولید انبوه نمی‌رسند.

ترویج برند هرمس

محصولات لوکس به روشی بسیار رویایی تبلیغ می‌شوند، ارتباطات اغلب مبهم، هنری، بسیار نمادین است و حس برتری محصول را القا می‌کند. بازاریابی لاکچری، بیشتر به ارتباط است و نه تبلیغات. در ادامه این مقاله به استراتژی‌های بازاریابی لاکچری برندهای مختلف لوکس و ارتباطات آنها خواهیم پرداخت.

استراتژی‌های بازاریابی لاکچری با مثال

بازاریابی محصولات لوکس فرآیندی است که کاملاً برخلاف آنچه ممکن است در دوره عمومی‌ بازاریابی خود یاد گرفته باشید است. در بازاریابی لاکچری، بازاریابان مطمئن می‌شوند که برندها مشتری را تعقیب نمی‌کنند. مشتری برند را تعقیب می‌کند.

نمونه‌های تبلیغاتی محصولات لوکس

وقتی در مورد یک استراتژی بازاریابی کلی صحبت می‌کنیم، ممکن است مجموعه ای از عناصر به ذهن شما خطور کند. وقتی در مورد بازاریابی محصولات لوکس صحبت می‌کنیم، این عناصر به شدت تغییر می‌کنند.

گوچی

گوچی در تبلیغات رسانه‌های اجتماعی و تبلیغات افراد مشهور دست بسیار قوی دارد. گوچی درگیر محتوای تصویر محور است و پست‌های بسیار رنگارنگ و در عین حال ظریف، شیک و هوشمندانه‌ای در رسانه‌های اجتماعی خود دارد. افراد مختلف را هدف قرار می‌دهد و همه تبلیغات یا پست‌های آن دارای افراد نخبه و جوانی است که در مد بسیار قوی هستند. برای اینکه متوجه تبلیغات گوچی شوید.

ماشین فراری

فراری درگیر تبلیغات مجلات و تلویزیونی است که مخاطبان خود را هدف قرار می‌دهد. فراری همچنین در تبلیغات مصرف کننده شرکت می‌کند که در آن مصرف کنندگان وفادار ظاهر می‌شوند. تبلیغات فراری را می‌توان به دو دسته طبقه بندی کرد:

  • ارتقای فنی: شامل نمایشگاه فنی و ویژگی‌های خودروها برای جذب مشتری بالقوه با استفاده از مجلات، کنفرانس‌های تجاری، تبلیغات آنلاین، نمایشگاه‌های خودرو و غیره است. نمونه ای از آگهی فراری در یک مجله در زیر آورده شده است.
بازاریابی لاکچری فراری
  • ارتقای مصرف کننده: شامل ایجاد یک رابطه اساسی با مشتریان بالقوه به منظور ایجاد وفاداری است. این عمدتا زمانی انجام می‌شود که یک محصول جدید در حال عرضه است.

چالش‌های بازاریابی لوکس

در ادامه به بررسی چالش‌های این نوع بازارایابی پرداخته‌ایم:

رشد برندهای پریمیوم با قیمت پایین

برندهایی که کیفیت یکسانی را با قیمت‌های پایین‌تر ارائه می‌کنند در حال افزایش هستند. در اینجا برندهای لوکسی که محصولات منحصر به فرد را نمی‌فروشند در معرض خطر بالایی هستند. نمونه بارز آن H&M است که لباس‌ها و لوازم جانبی شیک و مد روز را با قیمت‌های بسیار مقرون به صرفه ارائه می‌دهد.

تغییر رفتار مصرف کننده

نسل هزاره یا مصرف کنندگان جوان هر روز بیشتر و بیشتر به محیط آگاه می‌شوند و به مصرف کمتر اعتقاد دارند تا زباله‌های تولید شده کمتر شود. همچنین بسیاری از برندهای لوکس به دلیل مضر بودن برای طبیعت به شدت مورد انتقاد قرار می‌گیرند. همانطور که در مورد هرمس، قبلا گفته شده است که در آن از پوست حیوانات برای تولید کیسه‌ها استفاده می‌شد.

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی ممکن است یکپارچگی را تهدید کند

 بسیاری از شرکت‌های لوکس احساس می‌کنند که رسانه‌های اجتماعی، اینفلوئنسرها، فرهنگ افراد مشهور دنیای تجمل را کمرنگ کرده‌اند. تجمل گرایی اغلب دست نیافتنی تلقی می‌شود و با استفاده از رسانه‌های اجتماعی، ممکن است برای مصرف کنندگان احساس شود که اگر افراد بیشتری آن را داشته باشند، محصول دیگر منحصر به فرد نیست.

نتیجه گیری

بازاریابی برندهای لوکس شوخی نیست. در واقع نسبت به یک برند معمولی به تلاش بیشتری نیاز دارد. شما به‌عنوان یک بازاریاب باید تمام نکات ظریف بازاریابی لاکچری و استراتژی‌های بازاریابی لاکچری را درک کنید. در ادامه نکات کلیدی که باید در مورد بازاریابی لاکچری در نظر داشته باشید آورده شده است:

  • بازاریابی لاکچری فروش رویاها است نه محصولات
  • کیفیت عالی و قیمت بالا از ویژگی‌های اصلی یک محصول لوکس است
  • بازاریابی محصولات لوکس شما را ملزم می‌کند که عناصر آمیخته بازاریابی را به روشی کاملاً جدید و متفاوت تعریف کنید

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید