لینک سازی برای ریپورتاژ در شبکه های اجتماعی

  • نویسنده : امید ابوالحسنی
  • زمان مطالعه : 11 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1398/10/14
لینک سازی برای ریپورتاژ در شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی لوکیشن ما جایی که کار میکنیم کانتنت است. سورس اکسترنال است. لندینگ سطح ۱ و ۳ است. سطح یک برای صفحات پروفایل استفاده می شود سطح سه برای پست ها و کامنت ها و فعالیت های ما، انکرتکست مثل قبلی لانگ و url و برند است و فعالیت به صورت هفتگی انجام می شود. برخلاف کامنت مارکتینگ که یک کامنت را میزنید، تیر هوایی میزنید و فرار می کنید! سوشال نتورک این گونه نیست شما دقیقاً مخاطبین خود را در آن فضا دارید. چون معمولاً با پروفایل خود این کار را انجام می دهید مخاطبین شما حضور دارند و رفتار شما را می بینند و در مورد آن قضاوت می‌کنند. بعضی یک پروفایل دیگر می سازند و با آن این فعالیت ها را انجام می دهند.

بعضی ها در قالب می آورند. چون کاری که می کنید کار محترمی است. یک مقاله را بازنشر می کنید فرضاً در لینکدین خود اتفاق بدی نیست. می توانید با پروفایل خود انجام دهید. پس ما در اینجا یک مقدار شخصیت را حفظ کنیم که به برندینگ ما لطمه نخورد. تأثیر لینک در شبکه های اجتماعی کم شده است ولی باز همان انکرتکست و … این بازنشر که در محتوا یا سایت مقالات فرض دو تا لینک عین آن مقاله یا مطلب را می گذارید اب نمی‌شود. در ادامه روش های آن را گفته‌ام. ولی ما عین مطلب را نمی گذاریم.

هدف ما استفاده از این ابزار برای تنوع در انکرتکست و نوفالو است. اگر شبکه اجتماعی شما واقعاً فعال و پر مخاطب باشد مسلماً این لینک ها روی سئو هم تأثیرگذار شاید باشد. لزوماً بی ارزش بی ارزش نیستند. برای شبکه های اجتماعی فعال می تواند تأثیر مثبت هم داشته باشد. قرار نیست ما در همه سوشال نتورک های جهان پروفایل داشته باشیم و هر روز پست منتشر بکنیم. آنهایی که می‌توانید و در توان شما است و به کار شما مرتبط است می توانید انتخاب کنید و در همان ها فعالیت کنید، لزومی ندارد همه را داشته باشید.

من یک سری مثال و یکسری فضاهایی که می توان کار کرد را آورده ام. ولی قبل از آن برای هر مقاله از سایت خودمان فقط یک لینک از صفحه های اجتماعی می خواهیم. چون ما تنوع لندینگ هم می خواهیم داشته باشیم. همان یک مطلب را که در همه سوشال ها گذاشته ام را نمی گذارم. در لینکدین خود یکی را می گذارم، در فیس بوک یکی دیگر را میگذارم. تنوع لندینگ هم مثل تنوع انکرتکست و بازه زمانی و فالو و نوفالو برای ما مهم بود. اینکه همه لینک ها به یک صفحه از سایت شما نباشد. صفحات ۳ و تقویت ریپورتاژ دوباره ما در سوشال برای تقویت ریپورتاژ می‌توانیم کار بکنیم. در صفحات اجتماعی حتماً از هویت واقعی، نام و تصویر برند خود استفاده کنید. این چیزی است که توسط خود سوشال نتورک و هم توسط خود گوگل آنالیز می شود. پروفایل های که تصویر ندارند مسلماً ارزش کمتری دارند.

ایجاد تنوع در لینک سازی برای ریپورتاژ اگهی

چند نمونه فعالیت پیشنهادی را من گذاشته ام. در سوشال نتورک های دیگر می توانید خود شما بگردید و پیدا کنید. در لینکدین یکی از فضاهایی که می توانید کار کنید این است که در کانتکت اینفو وبسایت خود را بگذارید. یک تگ است که با برند نام یا با url به آدرس سایت شما داده می شود. یک سایت آنالیز کردم و خیلی خوب بود مثلاً با گوگل پلاس برند نام را گذاشته بود و یک کلمه اصلی که مثلاً بود ولی بالا آمده بود. دلیل آن گوگل پلاس نبوده است فعالیت‌های دیگری هم داشته است.

من می گویم این کار خوب است یا نه؟ نه، ما در حال ایجاد تنوع لندینگ هستیم. می‌خواهیم به گوگل بگوییم همه لینکهای ما برای صفحه اصلی یا صفحه هوم نیست یا همه لینکهای ما با آن انکرتکست نیست قضیه دوباره برعکس می شود. دلیل اصلی حضور ما در این فضا ایجاد آن تنوع است. خیلی ها هستند که من می بینم در لینکدین فعالیت می‌کنند دائم شیر (اشتراک گذاری) می کنند آنها اصلاً ایندکس نمی شود. چون پرایوت Private  است چون تا لاگین نباشید تا کسی تو را فالو نکند نمی‌تواند آنها را ببیند. پس عملاً ارزشی از نظر سئو ندارد.

در فضای لینکدین تنها چیزی که ایندکس می شود آرتیکل (مقاله) است. شما اگر می خواهید مقاله را در لینکدین پروموت بکنید یا یک مقاله مرجع در لینکدین بنویسید و به کسانی که به حوزه ایکس علاقمند هستند اطلاع دهید که من روی این حوزه کار کردم این چهار مقاله را نوشته‌ام. اگر خواستید هر کدام را که خواستید بخوانید. به آنها لینک بدهید. یا مقاله را که نوشته اید را به صورت چکیده در بیاورید. آن مفاهیم مهم و موضوعاتی که پوشش داده اید را توضیح دهید و بگویید من در این مقاله اینها را خوانده ام و حالا اگر می خواهید بخوانید در این آدرس بروید یا ‏url یا لانگ کیورد می دهید و می گویید در این صفحه برو و ادامه مقاله بخوان.

حتی فضای آرتیکل (مقاله) فیسبوک و لینکدین به شما اجازه می دهد که برای چند صفحه همزمان لینک سازی خود را انجام بدهید و این صفحات توسط گوگل ایندکس می‌شوند و بعضاً حتی جایگاه هم می گیرند. هر چقدر فعالیت در این صفحات بیشتر باشد جایگاه بهتری هم می‌گیرند. با توجه به این که صفحات هرچقدر فعالیت در آنها بیشتر باشد جایگاه بیشتری می گیرند و با توجه به این که هدف اصلی ما ایجاد پراکندگی است نه گرفتن جایگاه، یکی از تکنیک ها که می‌تواند خیلی به درد ما بخورد این است که از آرتیکل های محبوب استفاده کنید برای لینک سازی خودمان. من یک مقاله میبینم در لینکدین که یک نفر نوشته و هزار نفر اشتراک گذاری کردند و ۳۰۰ کامنت در آن گذاشته اند من هم می روم کامنت می گذارم.

پس ما کامنت مارکتینگ در سوشال نتورک ها داریم می توانیم حتی برای خودمان در آن لینک هم بگذاریم. این نکته خیلی مهم است به جای آنکه مقاله بنویسید که برای خیلی برای آن تلاش کنید دائم شیر کنید کامنت، لایک، کامنت. یک مقاله پیدا کن که این شرایط را دارد و لینک خود را آن جا بگذار. از این راحت تر نمی شود. این که دائم فالو و نوفالو بکنید فایده ندارد. آنهایی که خوب هستند پیدا کن و فقط در آن حضور داشته باش.

دو فاکتوری که برای گوگل مهم بود این بود که همه انکرتکست ها روی کیبورد ها نباشد و همه لینک ها به یک سری صفحات خاص در سایت نباشد. این کار را می‌کنیم که لینک بدهیم به صفحاتی که به ندرت پیش می آید لینک داشته باشند. لینک بدهیم با انکر تکست هایی که کم پیش می آید به سایت ما داده بشود. اینها پوششی است برای خرید ریپورتاژ و بک لینک ها که گوگل نفهمد آنها با چه هدفی انجام شده. اگر اینها نباشد آن ها یک مقدار رو می‌آیند و دیده می‌شوند.

لینک ریپورتاژ در لینکدین

لینک سازی برای ریپورتاژ در توییتر

مثلاً در توییتر شما می توانید دوباره لینک با url را به سایت خود داشته باشید. در توییتر هم دوباره در پست ها می‌توانید لینک داشته باشید. پست ها در توییتر برخلاف لینکدین ایندکس می شوند. حالا صفحه ای که ایندکس می‌شود خیلی صفحه به هم ریخته و عجیب غریب است. ولی همین سناریوی استفاده از توییت های پربازدید و پر ارزش را می توانیم در توییتر استفاده کنیم. زیر صفحه ترامپ برای خودتان لینک بگذارید. k ۲۷ کامنت دارد. k۳۴ اشتراک گذاری دارد. یعنی الان در صدها صفحه لینک این صفحه در توییتر هست. صفحاتی که کم کامنت و کم اشتراک هستند در توییتر، خیلی از آنها ایندکس نمی شوند. گوگل ایندکس نمی‌کند چرا دیتابیس خود را پر کند؟

ولی آنهایی که پر مخاطب هستند همه در گوگل ایندکس می شود که اگر سرچ کرد پیشنهاد بدهد. برای همین خود اگر پست میگذارید و هیچکس به اشتراک نمی کند عملاً انگار آن پست را نگذاشتید فکر می کنید که در حال فعالیت هستید در شبکه‌های اجتماعی ولی هیچ کس آن فعالیت را نمی بیند. خیلی از پست های توییتر که کم مخاطب هستند را شما یک سایت دو نقطه اول آن بگذارید می بینید که در ایندکس گوگل نیست سرچ می کنید و میبینید آن را نمی آورد. ولی اگر در یک پست که فعال است، ایندکس شده و اکتیو است و تازه است نه اینکه قدیمی پیدا کنید، آن وسط شما یک لینک بین k۲۷ کامنت هم شما بدهید آن وظیفه‌ای که دارد را برای شما انجام می دهد.

لینک سازی برای ریپورتاژ در توییتر

لینک سازی برای ریپورتاژ در اینستاگرام

در اینستاگرام هم می‌توانید صفحه خود را ارتقا دهید. ‏url خود را بگذارید. اینستاگرام روی لینک خیلی خسیس است. می دانید آنجا که پست می گذارید لینک را متن می کند. ولی سایت های زیادی در دنیا هستند که اینستاگرام را کرون میکنند و ایندکس می‌کنند و صفحه می‌سازند و این لینک ها اتفاقاً در آنجا کار می کنند. یعنی وقتی در خود اینستا میگذارید لینک وجود ندارد ولی در سایت هایی که مثلاً اینستا دسکتاپ یا اینستا ایندکس خیلی سایت ها هستند. آنها لینک ها را به شکل لینک نشان می‌دهند عملاً با این فعالیت ها شما برای خودتان لینک سازی کرده اید.

جمع بندی لینک سازی برای خرید ریپورتاژ آگهی

برای اینکه یک جمع بندی کوچک داشته باشیم از فعالیت‌های خود من یکسری پیشنهاد دادم شما می توانید صد برابر بیشتر فعالیت بکنید، ولی عمراً نیازی به آن نیست. چون دید ما نسبت به سوشال فرق کرده است قبلاً فکر می کردیم دائم اشتراک بگذاریم که جایگاه بگیرد. الان فقط اشتراک گذاری می کنیم که این صفحه در بک لینک های من باشد، که در پروفایل فیس بوک یک سری بک لینک داشته باشم، انکرتکست های خود را تنوع بدهم.

پس ما در لینکدین پروفایل را یکبار می گذاریم، پست هفته ای یک عدد، کامنت هفته ای دو تا، یعنی در پست های دیگران برای خودت کامنت میگذارید. این کامنت ها می تواند به سطح ۳ خود باشد می تواند به ریپورتاژ شما باشد. توییتر هفته ای دو تا، کامنت سه تا. اینستاگرام هفته ای دو پست ،کامنت دو تا، در اینستاگرام کامنت هم نگذاشتید مشکلی پیش نمی آید. فیسبوک و لینکدین از همه مهمتر هستند چون می توان در آن ها صفحات آرتیکل خوبی بسازید.

در فیسبوک هفته یک عدد پست می گذاریم و کامنت اصلاً نیازی نیست آن زمان را بیشتر در کامنت مارکتینگ و برای سایت ها بگذارید تا در سوشال ها. در توییتر و لینکدین چون پست و آرتیکل ما خیلی داغ نمی شود، از فضای بقیه استفاده می کنیم، کامنت های خود را آنجا می گذاریم.

لینک سازی برای خرید ریپورتاژ آگهی

لینک سازی برای ریپورتاژ در فروم ها

یکی دیگر از روش ها ساخت صفحات کاربری در فروم ها و سایت های معتبر با تأکید زیادی روی معتبر، هر جا که فکر می کنید میتوان صفحه خوبی ساخت، حضور خود را آنجا محکم میکنیم. این سایت ها عموماً اعتبار دامنه بسیار بالایی دارند و به شما اجازه میدهند یک صفحه شخصی برای خود بسازید. معمولاً نوفالو هستند، انکر تکستی که انتخاب می کنیم یا برند نام است یا آدرس صفحه اصلی ما است یا آدرس صفحه ای مهم، اصلاً روی کیورد هدف گذاری نداریم.

در ساخت صفحات عجله نکنید. اینکه در یک سایت سیصد پروفایل بسازیم. بازه های زمانی را حفظ کنید. به صورت هفتگی در یک سایت ثبت نام کنید. چون به صورت هفتگی هم انجام می دهید خسته نمی شوید و پروفایل خود را خوب و کامل پر می کنید. پروفایل باید واقعی باشد، عکس داشته باشد، اسم داشته باشد، بیوگرافی داشته باشد و اطلاعات کاملی در پروفایل شما باشد. سایت هایی مثل یوتیوب، آپارات، نماشا، موز داتکام. بسیاری از سایت های داخلی و خارجی به شما این اجازه را می دهند که صفحه بسازید. من به عنوان یک نمونه گذاشتم: صفحه من در سایت موز. اگر در سایت موز کامل فعالیت کنید، در گوشه پایین کامنت های شما در بلاگ ها هست.

آخرین کامنت ها در سایت موز کامنت که می گذارید به پروفایل شما لینک میدهد. یعنی با کامنت مارکتینگ در موز میتوانید پروفایل خود را تقویت کنید. درست است اجازه نمی دهد به سایت خود لینک بدهیم ولی در این پروفایل لینک به سایت دارید. می توانید برای پروفایل این کار را انجام بدهید. به صورت پیش فرض اگر کامنت نگذارید چون پروفایل زیاده روی موز، باز گوگل صفحاتی که خیلی ساختار آنها شبیه هم است. پروفایل خود را اگر کامل نکنید گوگل صفحه شما را ایندکس نمی کند. چون روی آپارات ۱۰۰۰۰ صفحه است که روی آن نوشته: نام خالی، آنها را ایندکس نمی کند. به نظر محتوای تکراری و بی ارزش است. ولی وقتی در آن عکس بگذارید، اسم بگذارید، بیوگرافی بگذارید، فعالیت کنید این صفحه را حتما ایندکس می کند. پس پروفایل خالی هیچ ارزشی برای شما ندارد.

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید