اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ چگونه اینفلوئنسر شویم؟

  • نویسنده : پریسا دهقانی
  • زمان مطالعه : 18 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1398/04/26
اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ چگونه اینفلوئنسر شویم؟

اگر از استفاده کنندگان هر یک از شبکه های اجتماعی و به خصوص اینستاگرام باشید حتما تا کنون اصطلاح اینفلوئنسر را شنیده اید. شبکه های اجتماعی یکی از پر مخاطب ترین اپلیکیشن ها در دنیای مجازی هستند که این روزها تقریبا هرکسی به نوعی در آنها فعالیت دارد.

حضور افراد و تعداد روز افزون مخاطبان این پلت‌فرم ها باعث شده است تا برای رونق کسب و کار ، بازاریابی دیجیتالی و دیجیتال مارکتینگ وارد این حوزه شده و از فضای آن به نفع صنعت ، تولید و اشتغال زایی استفاده کنند.

در این مقاله قصد داریم شما را با دنیای اینفلوئنسرها ، راه های کسب درآمدشان و چگونگی تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر آشنا کنیم.

اینفلوئنسر و اینفلوئنسر مارکتینگ چیست

با توجه به دیکشنری معنای لغوی اینفلوئنس (influence)  قابلیت و ظرفیت تاثیر گذاشتن بر روی شخص یا اشخاص و … تعریف شده است. بنابراین اسم فاعل آن یعنی influencer کسی است که می تواند بر روی دیگران تاثیر گذار باشد.

اگر اسم اینفلوئنسر ها را شنیده باشید می دانید که این اسم با اینترنت و مخصوصا شبکه های اجتماعی گره خورده است. اینفلوئنسر را بیشتر در شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام، توییتر و … میبینید.

بنابراین میتوان گفت اینفلوئنسرها افراد محبوبی هستند که به واسطه تجربه های شخصی، روزمرگی ها و آموزش ها در شبکه های اجتماعی با مخاطب ارتباط برقرار کرده و از این طریق روی آن ها تاثیر میگذارند. با این توصیف بهترین تعریف برای اینفلوئنسر این است که ، اینفلوئنسرها همان سلبریتی های شبکه های اجتماعی هستند، با همان محبوبیت و همان شهرت.

اینفلوئنسر -1

کسانی که افراد و صفحات مختلف را در شبکه های اجتماعی دنبال می کنند عموما با عنوان فالوئر یا دنبال کننده شناخته می شوند. این افراد روزانه با هدف یا بدون هدف به این پیج ها، کانال ها و صفحات سر زده و از مطالب آن ها استفاده می کنند.

با این اوصاف وقتی که فردی در شبکه های اجتماعی ده ها هزار، صد ها هزار و حتی میلیون ها نفر مخاطب دارد گویی این افراد در خدمت این فرد هستند چرا که ناخواسته به دلیل شهرت، جهت فکری و شاید مقبولیت عمومی، از وی و مطالبی که منتشر می کند، تاثیر می پذیرند.

اینفلوئنسر مارکتینگ

اگر مباحث و اهداف سیاسی و اجتماعی را فاکتور بگیریم اولین تاثیر و مهمترین تاثیر اینفلوئنسرها بر اشخاص، مارکتینگ و تحت تاثیر قرار دادن این افراد در جهت خرید یک محصول یا خدمات است. به این ترتیب اینفلوئنسر مارکتینگ، تاثیرگذاری اینفلوئنسرها بر مخاطبین شبکه های اجتماعی در راستای مارکتینگ دیجیتالی است.

شناساندن محصولات و خدمات توسط افراد تاثیرگذار در فضای مجازی، به منظور پیدا کردن بازار و به فروش رساندن محصولات یا ارائه دادن خدمات را اینفلوئنسر مارکتینگ می گویند. اینفلوئنسر مارکتینگ یا بازاریابی از طریق تاثیرگذاران فضای مجازی، به حدی به صاحبان کالا و خدمات در مقوله ی بازاریابی و تبلیغات کمک کرده است که بسیاری از آنها، مهمترین هزینه های بخش تبلیغات را به این روش اختصاص می دهند.

تاریخچه پیدایش اینفلوئنسرها

میتوان گفت اولین اینفلوئنسرهای بی نام و نشان در دنیای اینترنت حدود ده سال پیش و بر بستر سرویس یوتیوب پیدا شدند. در اواسط دهه ۲۰۰۰ میلادی، درست زمانی که سرویس اشتراک گذاری ویدئو یوتیوب توسط گوگل خریداری شده بود.

کسانی شروع به فعالیت جدی در یوتیوب کردند و توانستند توجه زیادی را به خود جلب کنند. به شکلی که افراد زیادی ویدئوهای آنها را می‌دیدند، به اشتراک می‌گذاشتند و منتظر انتشار ویدئوی بعدی آنها بودند.

روش اینفلوئنسرها بسیار ساده و بدیع بود

شوخی‌های غیرمعمول، آموزش، مستندنگاری و اسکرین کست از مراحل مختلف بازی‌های کامپیوتری از جمله موضوعاتی بودند که برای تولید ویدئوی در یوتیوب مورد استفاده قرار می‌گرفتند، همین مسائل بسیار ساده و پیش پا افتاده طرفداران بسیاری پیدا کرد و اینچنین شد که بعضی از این اینفلوئنسرها دارای دنبال کنندگان میلیونی شدند.

به مرور زمان و افزایش ضریب نفوذ شبکه‌های اجتماعی سر و کله اینفلوئنسرها در دیگر شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام و فیسبوک و توییتر هم پیدا شد و با استقبال مردم از شبکه های اجتماعی تعداد اینفلوئنسرها نیز رو به فزونی گرفت.

وقتی یک اینفلوئنسر در شبکه اجتماعی ظهور میکند گروهی از مردم هم به دلیل علاقه‌مندی و سلیقه خود این افراد را دنبال می‌کنند در نتیجه تعداد فالوورهای این افراد روز به روز افزایش پیدا می‌کند و هزاران نفر می‌رسد. این افراد برعکس سلبریتی‌ها در خارج از فضای مجازی کمتر شناخته شده‌اند.

در واقع معروفیت آن‌ها بیشتر در رسانه‌های اجتماعی است، اما تاثیرگذاری بیشتری را روی مخاطبان خود دارند. اینفلوئنسرها را از جنبه‌های مختلف می‌توان تقسیم‌بندی کرد اما اصلی ترین فاکتور دسته‌بندی آن‌ها میزان فالوور آنها است.

اینفلوئنسر -2

با توجه به این طبقه بندی بر اساس میزان فالوور میتوان گفت در شبکه های اجتماعی  اینفلوئنسر، ماکرو اینفلوئنسرها و میکرو اینفلوئنسرها را داریم. تفاوت آن‌ها در چیست؟ افرادی که تقریبا بالای ۵۰۰ هزار فالوور دارند را ماکرو اینفلوئنسر می‌گویند و همچینین به کسایی که بین ۱۰ تا ۵۰۰ هزار فالوور دارند را میکرو اینفلوئنسر گفته می‌شود.

چگونه میتوان اینفلوئنسر شد

اینفلوئنسرها با توجه به میزان مخاطبان پرشور خود، دارای یک بازار بالقوه داد و ستد هستند و بسیاری از اینفلوئنسرهای معروف به راحتی با فعالیت در شبکه های مجازی از طریق اکانتشان میلیون ها دلار درآمد دارند. اینکه هرکسی میتواند یک اینفلوئنسر موفق باشد یا خیر بحث این قسمت از مقاله ماست.

داشتن هدف مشخص

باید گفت قدم اول برای تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر داشتن یک برنامه و هدف مشخص است. اگر فرض کنیم شما با تمام ابزار و فنون شبکه های اجتماعی آشنایی دارید و یک کاربر حرفه ای هستید کافیست قلم و خودکاری بردارید و هدف و برنامه خود را مشخص کنید. بهتر است ببینید در چه زمینه ای تجربه ، دانش ، علاقه و یا اطلاعات جذاب و بدیعی دارید که تا کنون کسی به آنها نپرداخته و یا کمتر پرداخته است. این زمینه میتواند آشپزی ،سبک زندگی، ورزش و یا حتی سفر باشد.

برای اینفلوئنسر شدن باید متفاوت باشید

چند نفر را میشناسید که علاقمند به مباحث لایف استایل و یا نکات آموزشی آرایشی ، ورزشی و .. . هستند، و با اینکه در زمینه مورد علاقه خود حرف‌های زیادی برای گفتن دارند میتوانند مخاطب جذب کنند؟ برای اینکه در این کار موفق باشید باید کاری کنید که تا کنون کسی انجام نداده است، نیاز نیست سراغ سوژه های عجیب و غریب بروید، تفاوت میتواند در نگرش شما، شیوه های شما، نگارش شما و یا حتی چگونگی روایت شما از از یک موضوع عادی باشد.

روی یک شبکه اجتماعی تمرکز کنید

حتما شنیده اید که با یک دست نمیتوان چند هندوانه برداشت. برای یک عملکرد قوی و تاثیرگذار پیشنهاد میکنیم تمام تمرکز خود را روی مخاطبان یک شبکه اجتماعی منعطف کنید. تمرکز بیشتر باعث رشد شما میشود. هرقدر هم قوی باشید مطمئنا نمیتوانید همزمان مخاطبان زیادی از چندین شبکه اجتماعی را مدیریت کنید.

دقت در انتخاب پروفایل و بایو

اولین چیزی که مخاطب را به سمت شما جذب میکند پروفایل و اطلاعات شخصی که در قسمت بیوگرافی اکانت خود وارد میکنید پس سعی کنید تصویر خوبی از خود ارائه دهید تا حس اعتماد و علاقه به پیگیری شخصی در مخاطبانتان ایجاد شود.

برای اینفلوئنسر شدن باید جدول تولید محتوا داشته باشید

برای اینکه یک اینفلوئنسر موفق باشید باید برای کارتان برنامه ریزی کنید ، از قبل بدانید قرار است راجع به چه موضوعی پست بگذارید و خود را برای عکس العمل ، نقد و پرسش مخاطبانتان آماده کنید.

شناخت کافی مخاطبان

یک اینفلوئنسر دقیق و موفق میداند که مخاطبان او از چه رده سنی ، چه جنسیت و با چه طرز تفکری هستند، با شناخت بهتر مخاطبان و سلایق و علاقمندی های آنان میتوانید مطالب تاثیرگذارتری منتشر کرده و به تعداد مخاطبانتان بیافزایید.

اینفلوئنسر -3

کارتان را جدی بگیرید

اگر میخواهید یک اینفلوئنسر پر درآمد باشید ، کارتان را در فضای مجازی جدی بگیرید. از صرف وقت و هزینه برای این کار نهراسید، مطمئن باشید هرچقدر در این زمینه بیشتر تلاش کنید نتایج بهتری دریافت میکنید.

برای اینفلوئنسر شدن باید منظم و مداوم فعالیت کنید

سعی کنید حضور پررنگی داشته باشید، بی حاشیه باشد، برای هر موضوعی که برای دنبال کنندگانتان جدی است ارزش قائل شده و به صورت منظم با آنها در ارتباط باشید. اینکه گاهی فعال بوده و گاهی به دلیل هر مشغله ای اکانت خود را رها کنید باعث دلسردی مخاطبان پیگیر شما میشود. باید همیشه مخاطبان خود را به هر دلیل جذابی که میشود منتظر نگه دارید تا مرتبا صفحه شما را چک کنند و به اکانت شما وفادار باشند.

از تعامل و همکاری غافل نشوید

مطمئنا یکی از راه های بسیار تاثیرگذار برای جذب مخاطب همکاری با دیگر اینفلوئنسرهاست. به دنبال یک تعامل برد – برد با دیگر اینفلوئنسرهای شبکه اجتماعی زمینه فعالیتتان باشید.

با مخاطبانتان در ارتباط باشید

سعی کنید همواره پاسخی برای مخاطبانتان داشته باشید . نظر آنها را در مورد کیفیت و موضوعات محتوایی خود جویا شوید، از نظرسنجی غافل نشوید، برای حضور مخاطبان خود در هر پستی که میگذارید ارزش بسیاری قائل باشید.

برای اینفلوئنسر شدن باید استفاده از هشتگ ها را فراموش نکنید

برای بعضی مباحث پر مخاطب و جذاب مثل مسائل روز، مد، تجارت و امثال این میتوانید از هشتگ گذاری مطالب استفاده کنید این امر سبب میشود که پست شما برای افراد بیشتری نمایش داده شود و به این ترتیب با کار کردن روی جذابیت تولید محتوا میتوانید مخاطبان بیشتری از این راه جذب کنید.

از اکانت های تجاری استفاده کنید

اگر هدف شما از تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر کسب درآمد است بهتر است از اکانت های تجاری استفاده کنید. کمترین بهره مندی از اکانت تجاری استفاده از ابزار آماری و تجزیه و تحلیل داده هاست. به این ترتیب میتوانید نرخ تعامل هر پست را بدانید و بررسی کنید که پست های به اشتراک گذاشته شده از سوی شما در چه ساعاتی بازدید بیشتری دارند. البته این مسئله برای شبکه اینستاگرام فعال است.

استفاده از استوری در اینستاگرام

برای اینفلوئنسرها استفاده از استوری در شبکه اینستاگرام یکی از راه های دیده شدن است، چرا که تقریبا همه افراد میتوانند استوری دیگران را مشاهده کنند.

برای اینفلوئنسر شدن باید به دنبال فالوور واقعی باشید

بدترین پاسخ ممکن به پرسش چگونه اینفلوئنسر شویم خریدن فالوور است. اگر می‌خواهید اینفلوئنسری باشید که بتواند از این راه کسب درآمد کند جذب فالوور از راه‌های ارگانیک، بهترین گزینه است. البته این راه آسانی نیست و یک شب نمی‌توان تعداد فالوور مدنظر را به دست آورد.

اما راه رسیدن به موفقیت هم راهی هموار و ساده نیست. فالوورهای خریدارای شده ممکن است به رشد شما آسیب برسانند چرا که تعامل سازنده ای با شما نخواهند داشت.

در واقع میتوان گفت پاسخ روشن و دقیقی برای چگونگی تبدیل شدن به اینفلوئنسر وجود ندارد. مسلما یک شب نمیتوان به یک اینفلوئنسر موفق تبدیل شد و همه افرادی که به عنوان یک اینفلوئنسر پر درآمد می شناسید برای رسیدن به هدف خود تلاش کرده و مدت ها صبر کرده اند.

ما سعی کردیم با برشمردن تعدادی از نکات شما را در رسیدن به هدفتان یاری کنیم، اگر قصدتان برای تبدیل شدن به اینفلوئنسر جدی است باید مراحل یاد شده را قدم به قدم پیش بروید، اطلاعات جامع تری کسب کنید و صبور باشید چرا که ممکن است ماه ها طول بکشد تا نتیجه زحماتتان را ببینید.

تاثیر گذار بودن

نکات مهم در باب اینفلوئنسر شدن

علاوه بر موضوعاتی که مطرح شد در نظر گرفتن و عمل به نکات زیر، نیز برای شما مفید خواهد بود.

برای تاثیر گذار بودن لازم است که برند شخصی خودتان را داشته باشید. برای آن که خودتان را برند کنید، توجه به موارد زیر کمک کننده است:

۱- دست از تقلید دیگران بردارید و خودتان باشید.

۲- اگر مهارت خاصی دارید، آن را جدی بگیرید و پرورش دهید.

۳- صبور باشید و برای تاثیرگذاری عجله نکنید.

۴- خود بزرگ بینی آفتِ اینفلوئنسر شدن است، مگر آن که به دنبال مخاطبان این چنینی باشید.

۵- لباس پوشیدن، دایره ی واژگان، راه رفتن، نشستن،تکیه کلام ها و به طور کلی عادات رفتاری ویژه ی خود را داشته باشید و گهگاه روی آنها تاکید کنید.

۶- برای گسترش برند خود، از طریق مسابقات و هدایا، از مخاطبان خود کمک بخواهید.

۷- تا حدودی که مرزهای اخلاقی زیر پا گذاشته نشود، با مخاطبان خود صمیمی شوید و آن ها را به زندگی شخصی خود راه دهید.

۸- به نیاز، علایق و سلایق مخاطبان خود توجه کنید.

۹- در برخورد با رخداد های سیاسی و اجتماعی، شعار ندهید.

۱۰- همیشه زمان مشخصی را در طول روز برای پاسخ به مخاطبان خود صرف کنید.

انواع اینفلوئنسر

اینفلوئنسرها در دسته بندی های مختلفی قرار میگیرند و با توجه به محتوایی که تولید میکنند در این دسته بندی ها قرار میگیرند.

۱- سلبریتی ها

بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون، فعالان عرصه ی موسیقی، اعم از ترانه سرایان، خوانندگان و نوازندگان، به طور کلی هنرمندان و نویسندگان که پیش از حضور در فضای مجازی، شهرت و محبوبیت خود را به دست آورده بودند، با فعالیت در فضای مجازی، می توانند خیل عظیمی از مخاطبین را به سمت خود جذب کنند و برای آن ها مثل یک الگو تاثیرگذار باشند.

۲- برند های شخصیتی

افرادی که صرفا با تولید محتوا و انتشار تصاویر متفاوت، با ارائه ی سبک خاصی از زندگی، به مرور زمان در شبکه های مجازی به شهرت و محبوبیت رسیدند و توجه مخاطبان و دنبال کننده های بسیاری را به خود جلب کردند، اما در زندگی عادی چندان شناخته شده نیستند و در جامعه ی حقیقی شهرت سلبریتی ها را ندارند، نیز گروهی از اینفلوئنسرها محسوب می شوند.

هوری رحیمی مثال خوبی برای این گروه از اینفلوئنسرهای اینستاگرام است. این فرد با ارائه ی محتوا های خاص و تصاویر حرفه ای و هنری مربوط به آن محتواها، و همچنین با ظاهر متفاوت خود و شیوه ی زندگی اش، یکی از افراد تاثیرگذار به ویژه در زمینه ی مسائل فرهنگی و اجتماعی است.

۳- متخصصین

برخی از کاربران فضاهای مجازی، متخصصین حرفه های گوناگون هستند، که با ارائه ی مطالبی پیرامون تخصصشان، در کنار به نمایش گذاشتن سبک زندگیشان، به شهرت و محبوبیت و تاثیرگذاری بر مخاطب می رسند و مخاطبان بسیاری را جذب خود می کنند.

دکتر مهناز فرید یکی از نمونه های موفق این گروه است. ایشان متخصص پوست، مو و زیبایی هستند، که با گرد آوری مطالب علمی پیرامون تخصصشان و گهگاه با انتشار هوشمندانه ی تصاویری از سبک و سیاق زندگیشان، به شهرت و محبوبیت بسیاری دست یافتند، به حدی که پیج شخصی ایشان در اینستاگرام مرجع قابل اعتمادی برای شناخت و انتخاب محصولات پوست، مو و زیبایی شده است.

میکرو اینفلوئنسر

این مبحث شباهت زیادی به مبحث کمیت و کیفیت دارد. میکرو اینفلوئنسر ها افرادی هستند که دنبال کننده های چشمگیری ندارند، اما اثرگذاری آن ها در همان میزانِ کمِ دنبال کننده هایشان بسیار زیاد است.

بخش بندی اینفلوئنسرها از دیدگاه اینفلوئنسر مارکتینگ

از آنجایی که صاحبان کسب و کار برای دیده شدن محصول خود نیاز به بازار هدف خاص محصول خود را دارند اینفلوئنسرها را به بخش های متفاوتی تقسیم کرده اند که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم:

اینفلوئنسر مارکتینگ

۱- اینفلوئنسر های موضوعی

تاثیرگذاران شبکه های اجتماعی، اغلب هر کدام در زمینه های خاص و موضوعات مشخصی فعالیت می کنند. به عنوان مثال اگر شما صاحب یک برند لوازم آرایشی هستید، بهتر است برای تبلیغ محصولاتتان از اینفلوئنسری استفاده کنید که در فضای مجازی به خاطر زیبایی چهره و میکاپ شهرت یافته و یا فرد تاثیر گذاری که صاحب یک آرایشگاه مشهور است و محتواهای صفحه ی اینستاگرامش پیرامون همین مسائل گردآوری شده است.

۲- هویت مخاطبان

شما به عنوان صاحب برند یک نوع محصول یا خدمات، ممکن است برای عرضه ی برند خود به گروه خاصی از مخاطبان نیاز داشته باشید. مثلا اگر شما تولید کننده ی یک نوع خوراکی خاص هستید که به دلیل عدم ماندگاری بالا، امکان ارسال ندارد، پس نیازمند گروه مخاطبانی هستید که در جغرافیای مشخصی قرار داشته باشند تا بتوانید محصول خود را به آن ها عرضه کنید.

در چنین شرایطی بهتر است برای سفارش تبلیغات به ادمین کانال ها یا پیج هایی مراجعه کنید که با اعضا و دنبال کننده های آن جغرافیای مشترکی دارید. هویت مخاطب شامل جنس، گروه سنی، طبقه ی اجتماعی، حرفه و علایق و سلایق ویژه نیز می شود.

۳- میزان دنبال کننده ها

گاهی برای صاحبان کالا و خدمات، صرفا اهمیت دارد که برندشان در میان جمع کثیری از مخاطبان، بدون در نظر گرفتن سن و جنس و نیازشان، دیده شود. این افراد بهتر است سراغ اینفلوئنسر هایی بروند که دنبال کننده های بسیار زیادی دارند.

۴- نوع شبکه ی اجتماعی

اینفلوئنسر ها اغلب هر کدام در یک یا نهایت دو شبکه ی اجتماعی تاثیر گذار و پر مخاطب هستند. قطعا بهتر است که با آگاهی کامل، شبکه ی اجتماعی مد نظر خود را برای تبلیغات انتخاب کنید.

روش های افزایش فروش و محبوبیت کالا و خدمات توسط اینفلوئنسرها

برای همکاری با اینفلوئنسرها چندین راه وجود دارد که با توجه به نیازتان میتوانید بهترین راه را انتخاب کرده و همکاری خود را شروع کنید:

۱- سفارش تبلیغ به صورت ارسال محتوا

در این روش، شما می توانید به فرد تاثیر گذاری که از طریق اطلاعات بالا، متناسب با کالا یا خدماتتان گزینش کرده اید، بخواهید که در ازای پرداخت مبلغ مشخصی، کالا یا خدمات شما را در فضای مجازی تبلیغ کند. معمولا این روش هزینه ی زیادی را صرف می کند و اگر اینفلوئنسر مورد نظر ناآگاهانه انتخاب شده باشد، ضررهای مالی در این روش، قابل پیش بینی است.

۲- هدیه دادن

می توانید، بدون صرف هزینه های زیاد، تنها از محصول یا خدماتتان به اینفلوئنسر که انتخاب کرده اید، هدیه بدهید و از او بخواهید که صرفا از آن هدیه استفاده کند تا با دیده شدن او، محصول و خدمات شما نیز دیده شود.

۳- کد تخفیف

در این روش، صاحبان کالا و خدمات، با ارائه ی یک کد تخفیف، ویژه ی اینفلوئنسر مورد نظرشان، مخاطبان وی را از طریق خود او به مشاهده و خرید محصولات خود دعوت می کنند.

۴- مسابقه

می توانید مسابقاتی پیرامون معرفی برند خود برگزار کنید و داوری آن مسابقات را به یک یا چند اینفلوئنسر بسپارید.

۵- تولید محتواهای سریالی

به طور مثال یک صاحب برند تولید لوازم خانگی، می تواند به کمک یک فرد تاثیرگذار در زمینه ی آشپزی، محتواهای ویدیویی سریال مانندی را تولید کند، که علاوه بر آموزش آشپزی، مستقیم و غیر مستقیم، محصولات آن برند، توسط شخص اینفلوئنسر استفاده شده و گهگاه حتی به آن اشاره ای نیز شود.

البته که روش های بازاریابی از طریق اینفلوئنسرها می تواند بیش از اینها باشد، اما مهم ترین و کاربردی ترینِ آن ها را برای شما نام بردیم.

بازاریابی از طریق اینفلوئنسرها

نکاتی پیرامون گزینش اینفلوئنسرها

۱- همیشه پس از انتخاب اینفلوئنسر مورد نظرتان، از حقیقی بودن میزان دنبال کننده های وی اطمینان حاصل کنید. مخصوصا اگر دنبال کننده هایش بسیار زیاد هستند و دلیل انتخاب شما همین دنبال کننده های بسیار است.

برای آن که از میزان واقعی بودن دنبال کننده ها مطمئن شوید، تعداد لایک ها و کامنت های چند پستِ آن فرد را با میران عدد دنبال کننده ها مقایسه کنید. اگر با اختلاف زیادی میان این دو مواجه شدید، بهتر است در انتخابتان تجدید نظر کنید.

۲- شان برند خود را حفظ کنید و برای تبلیغات و فروش سراغ هر فرد تاثیرگذاری نروید، چرا که با این کار، ممکن است به ظاهر و تا مدت کوتاهی مشتری جذب کنید، اما ناخواسته مشتری های دیگری را فراری می دهید. متاسفانه برخی از تاثیرگذاران فضای اجتماعی با انجام اعمال ناپسند، کریه، غیر اخلاقی و غیر عقلانی، مخاطب جذب می کنند. پس مراقب باشید که برند کالا و خدماتتان را در هر فضایی به نمایش در نیاورید.

۳- برای گرفتن نتیجه ی مطلوب تر، حتما اینفلوئنسری را برای جذب مشتری انتخاب کنید که ربط مستقیم یا نهایتا غیرمستقیمی به کاربرد های محصولات و خدماتتان داشته باشد. میکرو اینفلوئنسر ها در این زمینه، بهترین گزینه ها هستند.

چه بخواهید از طریق اینفلوئنسرها برند خود را به مخاطبان بشناسانید و بازار خود را بیابید، و چه قصد داشته باشید که خودتان اینفلوئنسر شوید، دانستن و به کار بستن موارد مشروح در این مقاله برای شما مفید و کارآمد خواهد بود.

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید