آموزش تبدیل صدا به محتوای متنی

  • نویسنده : امید ابوالحسنی
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1401/01/22
آموزش تبدیل صدا به محتوای متنی

نویسندگی یکی از رایج ترین کارهایی است که ما در مشاغل حرفه‌ای خود انجام می‌دهیم. چه در حال نوشتن یک پست وبلاگ، پاسخ به یک ایمیل، ارسال یک خبرنامه یا حتی نوشتن یک رمان باشیم، نوشتن یکی از کارهای روتین محتوانویس‌ها است. حتی برای کسانی که سریع تایپ می‌کنند، معمولا می‌توانند سریعتر از تایپ کردنشان صحبت کنند. خوشبختانه با استفاده از تبدیل صدا به محتوای متنی می‌توانید روند نوشتن را سرعت ببخشید.

تبدیل گفتار به متن برای کسانی که در استفاده از دست‌های خود مشکل دارند، نارساخوانی و غیره دارند عالی است. البته باید گفت برای آدم‌های تنبل هم بهترین گزینه است! زیرا با دقت خوب می‌توان متن تقریبا بی غلطی را تحویل گرفت که بعد از تایپ فقط احتیاج به ویراستاری جزئی داشته باشد.

در این مطلب، ما به 10 مورد از بهترین ابزارهای تبدیل صدا به متن برای سرعت بخشیدن به روند نوشتن شما نگاه می‌کنیم. این برنامه‌ها دارای میزان دقت بالایی هستند که معمولاً حدود 90٪ یا بالاتر را به شما تحویل می‌دهند. قیمت‌ها از رایگان تا میلیون‌ها تومان متغیر است، بنابراین باید برای هر نیاز و بودجه چیزی مربوط به خود را انتخاب کنید.

۱- تبدیل صدا به متن Google Docs Voice to Text

Google Docs Voice to Text با مرورگرهای Chrome هنگام استفاده از Google Docs یا Google Slides کار می‌کند. در بسیاری از زبان‌ها این امکان موجود است. در این تبدیل صدا به متن محتوا، شما می‌توانید علائم نگارشی مورد علاقه خود را هم اضافه کنید. همچنین دارای دستورات صوتی برای انتخاب، قالب‌بندی، ویرایش، افزودن جداول هم هست.

قیمت این تبدیل گفتار رایگان است و می‌توانید به صورت نامحدود در آن صحبت کرده و محتوای متنی دریافت کنید.

۱- تبدیل صدا به متن Google Docs Voice to Text

۲- نرم‌افزار Windows Dictation برای تبدیل گفتار

Windows Dictation در ویندوز 10 تعبیه شده است. ما این خط را با با همین نرم افزار تایپ کرده‌ایم. در ابتدا باید تنظیمات اولیه آن را انجام دهید، آن را باز کنید و نماد میکروفون را انتخاب کنید، سپس آنچه شما می‌گویید را در محل مورد نظر تایپ می‌کند. این نرم افزار با ورد، شبکه‌های اجتماعی، ایمیل و غیره کار می‌کند. مکان نما را در نوار آدرس قرار دادم و گفتم “Google dot com, enter” و من را به گوگل بردند. من باید زمان بیشتری را با آن بگذرانم و دستورات را یاد بگیرم. البته یکی از ایراداتی که به آن وارد هست این است که فقط به زبان انگلیسی موجود است. قیمت این نرم افزار رایگان بوده و می‌توانید برای متون انگلیسی خود از آن استفاده کنید.

۳- نرم افزار Apple Dictation

Apple Dictation در مک تعبیه شده است، اما باید روشن و فعال شود. سیری می‌تواند این کار را برای شما انجام دهد (فقط کافیست بگویید « turn on Dictation »). این نرم افزار کامل است و دارای چندین زبان و گویش است. دارای یک حالت پیشرفته است که بدون اتصال به اینترنت کار می‌کند. پرزداش‌های این نرم‌افزار عالی بوده و می‌تواند به خوبی کلمات را تشخیص دهد. همچنین با لهجه شما سازگار است. قیمت این نرم افزار رایگان است و فقط کافیست در آن صحبت کنید!

۴- نرم افزار تبدیل صدای dragon

Dragon احتمالاً شناخته‌شده‌ترین نام در نرم افزارهای گفتار به متن است. به طور خاص برای نوشتن تجاری و حرفه‌ای طراحی شده است. با برنامه موبایل Dragon Anywhere همگام می‌شو و به راحتی صدای شما را به محتوای متنی تبدیل می‌کند. این نرم افزار دارای یادگیری عمیق است تا بتواند با صدا و محیط شما سازگار شود. این قابل تنظیم است و شامل دستورات صوتی و ویرایش متن است و با بسیاری از برنامه‌ها سازگار است. با ویندوز 7-10 کار می‌کند. قیمت آن 300 دلار است و به راحتی در دسترسی نیست.

۵- نرم افزار Braina

Braina یک برنامه کاربردی شخصی و اداری است که هم به صورت رایگان و هم به صورت حرفه ای در دسترس است. نسخه Pro Braina شامل یک ویژگی گفتار به نوشتار به همراه بسیاری از ویژگی‌های دیگر برای کنترل لپ‌تاپ با صدای خود از هر نقطه در خانه یا از طریق یک شبکه Wi-Fi است. این نرم افزار شامل بیش از 100 زبان است. این نرم افزار صدای شما را را با هر وب سایت یا برنامه ای مانند Word، Notepad و غیره به متن تبدیل می‌کند. این نرم افزار برای ویندوز در دسترس است و می‌توان به راحتی روی سیستم شما نصب شود. قیمت این نرم افزار 49 دلار است ولی نسخه رایگان آن هم موجود است.

6. اکستنشن Speechnotes برای تبدیل صدا

Speechnotes یک دفترچه یادداشت آنلاین است که می‌تواند امر تبدیل صدا به محتوا را برای شما آسان کند. همچنین نوشته شما را برای شما خواهد خواند. فقط با گوگل کروم کار می‌کند. در حین کار محتوای متنی شما را به صورت خودکار ذخیره می‌کند. می‌توانید آن را در پوشه‌ها ذخیره کنید، دانلود کنید، ایمیل کنید، به‌عنوان یک سند Word یا یک فایل متنی ذخیره کنید، در Google Drive خود آپلود کنید و آن را در کلیپ‌بورد خود کپی کنید. با 10 زبان مختلف کار می‌کند. همچنین دارای یک افزونه برای گوگل کروم است که چند ویژگی ساده مانند تعداد کلمات و دکمه دسترسی سریع را به نوار کروم شما اضافه می‌کند. قیمت آن رایگان بوده و می‌توانید از محزن اکستنشن‌های کروم آن را دانلود کنید.

اکستنشن Speechnotes برای تبدیل صدا

۷- وبسایت تبدیل صدای آنلاین Dictation

Dictation یک برنامه آنلاین است که با گوگل کروم کار می‌کند. این نرم افزار متن را در مرورگر شما ذخیره می‌کند، بنابراین چیزی در هیچ وب سایتی آپلود نمی‌شود. این نوشته را در یک ویرایشگر متن ضبط می‌کند. با بسیاری از زبان‌ها کار می‌کند. می‌توانید کپی کنید، به صورت متن ساده ذخیره کنید، منتشر کنید، توییت کنید، متن را به عنوان گفتار پخش کنید، ایمیل کنید و متن خود را چاپ کنید. هوشمندی این تبدیل صدا به محتوا شامل دستوراتی برای شکلک‌ها، کاراکترهای خاص، علائم نگارشی، نقل قول‌ها و براکت‌ها است. قیمت آن رایگان بوده و با ورود و ثبت نام در سایت می‌توانید از خدمات آن استفاده کنید.

۸- وبسایت Speech Texter

Speech Texter یک برنامه آنلاین برای کروم است که دارای گزینه‌های زیادی است. دارای یک فرهنگ لغت سفارشی با دستورات کوتاه برای وارد کردن داده‌هایی مانند علائم نگارشی، شماره تلفن، آدرس و غیره است و می‌توانید دستورات خود را اضافه کنید. بیش از ۶۰ زبان را با دقت ۹۰ درصد برای اکثر زبان‌ها و ۹۵ درصد دقت برای انگلیسی پشتیبانی می‌کند. می‌توانید فایل خود را به صورت متن یا ورد دانلود کنید یا می‌توانید آن را چاپ کنید. قیمت آن رایگان است و می‌توانید به راحتی روی آن حساب کنید.

۹- تبدیل گفتگو به محتوای متنی در Google Assistant

Google Assistant کارهای زیادی از جمله پخش موسیقی و باز کردن نقشه‌ها انجام می‌دهد. یکی از بهترین ویژگی‌های آن تشخیص صدا است. با این سرویس گوگل می‌توانید از فرمان صوتی برای جستجوی اطلاعات استفاده کنید و به دستیار Google بگویید کارهای خاصی را انجام دهد. اما این برنامه همچنین می تواند گفتار را به متن تبدیل کند. پیام می‌فرستد، ایمیل ها را پیش نویس می‌کند، وظایف را مدیریت می‌کند و رویدادها را به تقویم شما اضافه می‌کند. اگرچه این یک برنامه گفتار به متن به معنای خالص نیست، اما همچنان به سازماندهی ایده ها و یادداشت های شما با تشخیص صدا کمک می کند.

۱۰- وبسایت ایرانی تبدیل صدا به محتوای متنی iotype

این وبسایت به صورت تخصصی روی تبدیل صدا یا گفتار به محتوای متنی کار می‌کند. طبق گفته سازندگان این سایت، هوش مصنوعی و درک کلمات آن بر اساس کلمات فارسی بهینه شده است. سرویس اولیه این سایت به صورت رایگان برای ۱۰۰ کلمه اول است و برای تعداد کلمات بیشتر باید مبالغی را به صورت ماهیانه پرداخت کنید. یکی از ویژگی‌های خاص این سایت این است که می‌توانید آن را بر حسب کلمات و نیازهای خود شخصی سازی کنید.

وبسایت ایرانی iotype

سخن پایانی

این نگاه ما به ۱۰ مورد از بهترین ابزارهای گفتار به محتوای متنی برای تسریع روند نوشتن محتوای شما است. برخی در مرورگر شما کار می‌کنند و یک ویرایشگر ساده ارائه می‌دهند در حالی که برخی دیگر در سیستم عامل شما کار می‌کنند و به شما اجازه می‌دهند با نرم افزار پردازش کلمه مورد علاقه خود را بنویسید.

چه در حال نوشتن یک پست وبلاگی چه رمان طولانی باشید اگر علاقه مند به سرعت بخشیدن به روند نوشتن خود با ابزارهای گفتار به متن هستید، مطمئناً آنچه را که نیاز دارید در این لیست پیدا خواهید کرد.

ما می‌خواهیم از شما هم نظر دریافت کنیم. آیا از ابزارهای گفتار به متن در این لیست استفاده کرده‌اید؟ نظر خود را در مورد آنها در نظرات با ما در میان بگذارید.

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید