مهارت های لازم برای تولید محتوا

  • نویسنده : امید ابوالحسنی
  • زمان مطالعه : 19 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1401/01/15
مهارت های لازم برای تولید محتوا

یک نویسنده محتوا نیاز به مهارت‌های نوشتاری و ارتباطی عالی دارد. اما آیا این کافی است؟ نه اصلا! این صنعت آنقدر رقابتی است که یک نویسنده محتوا باید در این زمینه بهترین باشد و تولید محتوای آنلاین باکیفیت تولید کند تا مورد تقاضای کارفرمایان مختلف باشد. پس در ادامه ما ویژگی‌های و مهارت‌های لازم برای تولید محتوا را مورد بحث قرار می‌دهیم که برای تبدیل شدن به یک نویسنده محتوای خوب به آن‌ها نیاز دارید.

آیا می‌دانستید که ۷۸ درصد از شرکت‌ها تیمی‌ متشکل از حداقل یک تا سه متخصص محتوا دارند؟ چند مهارت اساسی در نوشتن محتوا برای هر نویسنده ای برای موفقیت ضروری است. از توجه به جزئیات گرفته تا ویرایش محتوا که همه همه از وظایف یک محتوانویس همه فن حریف است. امروزه، یک نویسنده محتوا باید خلاقیت، علم به روز، دانش سئو و … را ترکیب کند تا در کار خود موفق باشد.

برای اینکه محتوای شما توجه خواننده را به خود جلب کند، باید در عین بهینه سازی برای موتورهای جستجو، برای آنها مفید باشد. چه کسی همه این موارد را در کنار هم جمع می‌کند؟ نویسنده ای با مهارت‌های خوب در نوشتن محتوا، البته! محتوای متنی یک هنر است و نویسنده محتوا هنرمند است.

تخصص‌های مهم یک تولیدکننده محتوا چیست؟

یک نویسنده محتوا همه کارها را با نوشتن محتوایی که خلاقانه، به خوبی تحقیق شده، جذاب و به زبانی است که با مخاطب صحبت می‌کند انجام می‌دهد. نویسنده محتوا در نوشتن پست‌های وبلاگ، پست‌های رسانه‌های اجتماعی، صفحات فرود، ایمیل‌ها، بیانیه‌های مطبوعاتی، محتوای وب سایت، محتوای صوتی و تصویری و موارد دیگر متخصص است.

نویسندگان محتوای ماهر درک کاملی از هدف محتوا دارند. آنها همچنین دانش اکثر رسانه‌های دیجیتال را دارند و محتوایی را ایجاد می‌کنند که مخصوص آن پلتفرم خاص است. یک نویسنده محتوا به حداکثر رساندن دسترسی و افزایش شانس فروش کمک می‌کند.

۱- توانایی و مهارت تحقیق دقیق

اولین و مهمترین ویژگی یک نویسنده محتوای خوب مهارت تحقیق است. اینترنت مرکز منابع و دانش است، اما همه آن دقیق نیست. شخص محتوانویس باید اطلاعات، آمار و حقایق معتبری را برای داده‌های محتوا جمع آوری کند. این چیزی است که محتوا را به یک مقاله با کیفیت تبدیل می‌کند.

توانایی انجام تحقیقات مستقل نویسنده بر اساس نیازهای مشتری یک مهارت ضروری است که هر نویسنده محتوا باید از آن برخوردار باشد. ممکن است یک نویسنده تسلط، خلاقیت و ذوق بالایی داشته باشد، اما اگر اطلاعات ارائه شده توسط او به خوبی تحقیق نشده باشد، به اعتبار محتوا لطمه می‌زند. از این رو، یک نویسنده محتوا باید به خوبی تحقیق کرده و یک مقاله آموزنده بنویسد که پیام را به وضوح و صادقانه منتقل کند.

تحقیقات را می‌توان به صورت آنلاین با مراجعه به مقالات سایت‌های مختلف انگلیسی و فارسی، مجلات دیجیتال، وب سایت‌های دولتی یا سایر منابع معتبر انجام داد. تحقیقات آفلاین را می‌توان از طریق کتاب، مصاحبه و موارد دیگر انجام داد. محتوایی که به خوبی تحقیق شده و صادقانه باشد ارزش زیادی به خواننده ارائه می‌دهد. وب سایتی که چنین مطالبی در آن پست می‌شود به منبعی قابل اعتماد و معتبر تبدیل می‌شود که منجر به ترافیک آنلاین بیشتر و بازدیدهای مکرر می‌شود.

هنگامی‌که بازدید از یک سایت افزایش می‌یابد، محبوبیت سایت نیز افزایش می‌یابد که به افزایش ارزش برند کمک می‌کند. یک محتوای خوب تحقیق شده و به درستی کنار هم قرار داده شده، برای همه بازی برد-برد است. می‌تواند ترافیک وب، اشتراک گذاری‌ها، کلیک کردن‌ها، رتبه بندی موتورهای جستجو و در نهایت فروش را افزایش دهد. برای نویسنده محتوا هم بی‌تاثیر نیست و کاملا شناخته خواهد شد.

۲- مهارت شناخت مخاطبان هدف

داشتن تصویری واضح از مخاطبان هدف به شما این امکان را می‌دهد تا با خوانندگان ارتباط برقرار کرده و تأثیرات ماندگاری ایجاد کنید.

مهارت‌هایی مانند دانستن گرامر فارسی، نوشتن جملات مناسب و تحقیق، از ارکان اصلی نوشتن یک محتوا هستند. اما تبدیل شدن به یک نویسنده خوب بسیار بیشتر از نوشتن جملات دقیق گرامری و نوشتن تعداد کلمات خواسته شده است. محتوا باید هدفمند بوده و باید در جهت هدف مشتری شما باشد.

برای این منظور ارتباط با مشتریان از اهمیت بالایی برخوردار است و باید با مشتریان و سایر ذینفعان گفتگوهای آزاد تشکیل شود. اگر سؤالی دارید یا نیاز به توضیح دارید، آن را نیز با مشتری در میان بگذارید. اطلاعاتی را که ممکن است از مشتری نیاز داشته باشید یادداشت کنید تا از ویرایش‌های متعدد محتوا جلوگیری کنید.

۳- توانایی و تسلط به اصول سئو

مثال معروفی هست که می‌گوید که اگر می‌خواهید مرده‌ای را دفن کنید، آن را در صفحه دوم گوگل دفن کنید زیرا هیچ کس اهمیتی نمی‌دهد که از آن بازدید کند!

در نتیجه محتوا تا زمانی که به مخاطب مناسب نرسد بی فایده است. اینجاست که سئو وارد عمل می‌شود. سئو یا بهینه‌سازی موتور جستجو، محتوا را طبق الگوریتم‌های گوگل رتبه بندی می‌کند و در جایگاهی که لیاقت محتوای شماست قرار می‌دهد.

مهارت سئو نویسی

در نتیجه یک نویسنده محتوا باید در تهیه یک محتوای سئو شده موارد مختلفی از جمله عناوین، توضیحات متا، تصاویر، آلت‌ها و موارد دیگر مهارت داشته باشد.

دقت داشته باشید نویسندگان از زمینه‌های مختلفی مانند روابط عمومی، روزنامه‌نگاری، ادبیات و غیره می‌آیند و برای تبدیل این عشق به محتوانویسی دیجیتال باید در مورد سئو اطلاعات داشته باشند.

یک نویسنده سئوبیس در مورد بازار و مخاطبانی که سعی در دستیابی به آنها دارد بیشتر تحقیق می‌کند. به عنوان مثال، اگر در حال نوشتن مقاله برای یک کفش فروش هستید، باید موارد زیر را انجام دهید:

  • در مورد کلمات کلیدی مناسب تحقیق کنید.
  • رقبا را تحلیل کنید.
  • نکات مورد علاقه مشتری را بشناسید.

با درک و آموزش سئو می‌توانید به راحتی عنوان‌های اصلی یا همان H1، تیرهای فرعی یا همان H2 H3 H4، توضیحات متا، تصاویر، لینک‌های خارجی و غیره را با توانایی نگارشی خود تلفیق کرده و تبدیل به نویسنده بی‌نظیری در دنیای تولید محتوای دیجیتال شوید.

دقت داشته باشید یک نویسنده خوب به خوبی از کلمات کلیدی استفاده کرده و در متون خود جایگذاری می‌کند به نحوی که با آخرین الگوریتم‌های موتور جستجو مطابقت داشته باشد.

شما کورکورانه محتوا تولید نخواهید کرد. پس از هر مقاله‌ای که روی سایت قرار داده می‌شود، می‌توانید نتیجه آن را تجزیه و تحلیل کنید و تغییرات مربوطه را برای افزایش خوانندگان ایجاد کنید. بر اساس داده‌ها، می‌توانید تکنیک‌های نوشتاری جدیدی را اتخاذ کنید که می‌تواند نتایج بهتری ایجاد کند. از این رو، یادگیری کار با ابزارهای تجزیه و تحلیل سئو ضروری است.

۴- مهارت‌های تصحیح و ویرایش محتوا

به ندرت پیش می‌آید که اولین پیش نویس محتوا یک متن کامل و بی نقص باشد و به ندرت بهترین کار شما خواهد بود. در نتیجه آن چه چیزی بیشتر نیاز دارد؟ تصحیح و ویرایش است که وارد عمل می‌شود تا تمام اشتباهات و خطاها را از بین ببرد و نه تنها اشتباهات را انتخاب کند، بلکه نکات زائد و کلماتی که بیش از حد استفاده شده است را نیز شناسایی کند.

اگرچه ممکن است این کار مورد علاقه شما نباشد، اما مطمئناً یک گام اساسی برای نوشتن یک محتوای با کیفیت است. این تلاش به ظاهر اضافی به شما یک مزیت می‌دهد و شما را از رقبای خود متمایز می‌کند.

۵- کسب مهارت سازماندهی و مهارت‌های مدیریتی

نویسندگان محتوا معمولاً روی چندین محتوا و پروژه به طور همزمان کار می‌کنند، به خصوص فریلنسرها. برای این موضوع، سازماندهی معقول و اولویت بندی برای جلوگیری از ضربه خوردن در مقابل مشتریان بسیار مهم است.

برای برنامه ریزی کارهای اولویت دار و تعیین ضرب الاجل برای مدیریت زمان باید از تقویم محتوا استفاده کرد. محتوا نویسی مانند هر شغل دیگری نیازمند تلاش و پشتکار زیادی است. اگرچه ممکن است در ابتدا بدون زحمت به نظر برسد، اما نیاز به نظم و مهارت دارد.

۶- مهارت سازگاری با سبک‌های مختلف نوشتاری

سازگاری مهارتی است که نویسندگان محتوا باید از آن بهره ببرند، زیرا باید لحن و سبک نوشتن خود را با توجه به پروژه‌های مختلف تغییر دهند. وقتی نویسندگان سازگار باشند، می‌توانند به طور موثر به نیازها پاسخ دهند. یک نویسنده ممکن است همیشه با یک سبک نوشتاری خاصی آشنا نباشد و این به معنی از دست دادن طیف وسیعی از مشتریان خود است.

به عنوان مثال، نوشتن لندینگ فروشگاهی با نوشتن محتوای وبلاگ متفاوت است. لندینگ نیاز به تحقیق و توضیح دقیق محصول یا خدمات مورد نظر دارد، در حالی که یک مقاله وبلاگی به داده‌های کوتاه، جذاب و مختصر و بیشتر به توانایی و اطلاعات فردی نویسنده نیاز دارد که کاربر را وادار می‌کند محتوا را تا انتها بخواند. همچنین یادگیری هر چه بیشتر سبک‌های نوشتاری ضروری است تا بتوانید به سرعت مطابق با وظایف خود پیش بروید. همچنین با تطبیق پذیر بودن، نه تنها به محتوا ارزش بیشتری می‌دهید، بلکه به عنوان یک نویسنده محتوا ارزشمندتر می‌شوید.

۷- ایجاد استراتژی محتوا

تفکر استراتژیک یک مهارت مهم برای یک نویسنده محتوا است. محتوای شما باید یک رویکرد یکپارچه از یک فرآیند فکری کلان با یک دیدگاه خرد را دنبال کند. هر محتوایی که ایجاد می‌شود باید بر اساس هدف بزرگتر یعنی مخاطب هدف باشد.

باید حاوی کلمات کلیدی و سایر جنبه‌های سئو باشد که باعث افزایش ترافیک می‌شود و در عین حال آن را به بخش بازار هدف مرتبط می‌کند. یک نویسنده محتوا باید به تدریج و با دید ۳۶۰ درجه از مسائل فکر کند.

۸-مهارت ایجاد محتوای بدیع و خلاقانه

یک نویسنده محتوا ممکن است در موضوع اختصاص داده شده متخصص نباشد، اما صرف نظر از آن، اثری که ارائه می‌دهد باید عالی و منحصر به فرد باشد. پس از انجام تحقیقات کامل، نویسنده باید بتواند آموخته‌های خود را به محتوای آموزنده، آگاهانه و یونیک تبدیل کند. محتوای یونیک که خلاقانه و منحصربه‌فرد است، خوانندگان بیشتری را نسبت به مقاله‌های غیریونیک و طولانی و خسته‌کننده جذب می‌کند.

مهارت های ایجاد محتوای یونیک

محتوای یونیک با کلمات کلیدی مناسب بالاتر از محتوایی است که کلمات کلیدی مرتبطی ندارد، سرقت ادبی کرده است یا منحصر به فرد نیست. خلاقیت به اندازه یونیک بودن محتوا مهم است. یک تیتر جذاب، یک متن خوب و کلمات فکر شده از پیش نیازهای نوشتن خلاق است. افزودن صدا، ویدئو، تصاویر و بهینه سازی محتوای دیجیتال می‌تواند مزیت دیگری باشد. همه اینها را کنار هم قرار دهید و یک محتوا کامل می‌سازد که خلاقانه، منحصر به فرد و بدیع است.

۹- مهارت به روز ماندن

یک نویسنده محتوا باید در مورد آخرین ترندها و اتفاقات به روز شود تا در شغل خود کارآمد بماند. درک آخرین به‌روزرسانی‌ها در زمینه محتوا، و همچنین الگوریتم‌های موتور جستجو و رسانه‌های اجتماعی می‌تواند به نوشتن محتوای مؤثر کمک کند. هرچه بیشتر بدانید، در ایجاد یک محتوای خوب و یونیک بهتر خواهید بود. این کار برندی را که برای آن می‌نویسید و خودتان را برای تولید محتوای منحصر به فرد مورد علاقه مخاطبان می‌کند.

۱۰- مهارت‌های مورد نیاز سازمانی

مهارت سازمانی یک مهارت مهم است که یک نویسنده محتوا باید داشته باشد. این مهارت در مورد مدیریت ضرب الاجل‌هایی که دارید است، زمانی که چندین وظیفه یا پروژه دارید که باید روی آنها کار کنید باید بتوانید به خوبی آنها را مدیریت و دسته‌بندی کنید. تلفن‌های هوشمند راه بسیار خوبی برای پیگیری ضرب الاجل‌ها هستند. برای این کار می‌توانید آلارم‌های مختلفی روی تقویم یا گوشی خود درج کنید. اولویت بندی مناسب پروژه‌ها، تحویل به موقع محتوا را تضمین می‌کند. همچنین به مشتریان شما کمک می‌کند تا هر از گاهی در مورد کار خود مطمئن شوند.

این فقط در مورد سازماندهی زمان و برنامه شما به عنوان یک نویسنده نیست. شما باید به صورت سازماندهی شده نیز بنویسید. ذهن یک نویسنده پر از افکار تصادفی است، بیشتر زمانی که شروع به نوشتن می‌کند. از این رو، اگر از الگوی مناسب پیروی نشود، محتوا می‌تواند نتیجه عکس داده و خواننده نتواند طعم خاصی را بچشد. به عبارت ساده، محتوا گیج‌کننده شده و خواننده بلافاصله علاقه خود را از دست می‌دهد و تا انتهای محتوای شما را دنبال نخواهد کرد.

از این رو، فرآیند نوشتن باید الگویی با جریان و ساختار مناسب داشته باشد. هر پاراگراف باید به هم مرتبط باشد، به طوری که کار متمرکز، خواندنی و جالب باشد. همچنین، به خاطر داشته باشید که خوانندگان از پیشینه‌های متفاوتی هستند. از این رو، شما باید ایده‌ها را به گونه ای سازماندهی کنید که مورد قبول جهانی باشد و به استانداردهای ایران اکتفا نکنید. افکار خود را تجزیه و تحلیل کنید و ساختار محتوا را طوری برنامه ریزی کنید که ایده به طور موثر منتقل شود.

پس از اتمام یک محتوا، نسخه نوشته شده باید ویرایش شود. تصحیح ساده می‌تواند خطاها را به حداقل برساند و به انتشار محتوای باکیفیت و متناسب با نیازهای خوانندگان کمک کند.

۱۱- مهارت شناخت صدای برند

برند را بهتر بشناسید تا بتوانید مطابق صدای آن بنویسید. درک ارزش و صدای برند به ایجاد محتوای با کیفیت کمک می‌کند. به عنوان مثال:

یک پورتال آموزشی، بخش سوالات متداول می‌تواند افزودنی خوبی برای افزودن صدای برند باشد. از طرف دیگر، اگر در حال تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی هستید، داشتن هشتگ، تصاویر اختصاصی و غیره یک امتیاز محسوب می‌شود. بنابراین با دانستن صدای برند، یک نویسنده محتوا می‌تواند محتوای تاثیرگذاری ایجاد کند.

۱۲- درک رسانه‌های اجتماعی

رسانه‌های اجتماعی یک بستر عالی برای نویسندگان محتوا برای نمایش آثار خود هستند. میلیون‌ها کاربر و پایگاه‌های طرفداران متنوع از تمام نقاط جهان وجود دارد. بنابراین ارسال محتوا در مکان‌های مرتبط می‌تواند خوانندگان را افزایش دهد و سر و صدایی در اطراف برند ایجاد کند. همچنین اگر گیر کرده اید و به دنبال ایده‌های داستانی هستید، رسانه‌های اجتماعی مکان بسیار خوبی برای ایده‌یابی است.

سئو و کپی رایتینگ

علاوه بر این، این پلتفرم‌ها دارای ابزارهای داخلی هستند که می‌توانند به شما کمک کنند محتوایی را که کاربران بیشتر دوست دارند یا دوست ندارند، تجزیه و تحلیل کنید. بنابراین، مهارت در رسانه‌های اجتماعی برای نویسندگان محتوا بسیار توصیه می‌شود.

چگونه مهارت‌های نوشتن محتوا خود را تقویت کنیم؟

تفاوت بین یک نویسنده خوب و یک نویسنده معمولی این است که آنها دائماً از طریق تمرین یاد می‌گیرند. برخی از راه‌های بهبود مهارت نوشتن محتوا به شرح زیر است:

  • اصول را بررسی کنید، زیرا هرگز تغییر نمی‌کنند. گاهی اوقات، زمانی که شما بیش از حد خلاق هستید، برخی از قوانین ممکن است شکسته شوند. اما برای بازگشت به مسیر، توجه به اصول کمک می‌کند. منابع آنلاین زیادی وجود دارد که می‌توانید مهارت‌های اساسی محتوایی خود را با آنها تقویت کنید.
  • روی اصول به روز سئو تمرکز کنید، زیرا به طور مداوم در حال تغییر است. داشتن محتوا با نسبت و حجم صحیح کلمه کلیدی همیشه بهتر عمل می‌کند.
  • روی نوشتن محتوای یونیک، مفید، آموزنده و مرتبط تمرکز کنید. الگوریتم‌های موتورهای جستجو محتوا را بر اساس کیفیت آن درجه‌بندی می‌کنند، بنابراین باید برای پاس کردن این استانداردها یک محتوای عالی ایجاد کنید.
  • حتی اگر یک نویسنده محتوای پاره وقت هستید، هر روز بنویسید. تمرین به کمال می‌انجامد. می‌توانید نظراتی درباره محصولاتی که می‌خرید، فیلمی‌که تماشا کرده‌اید و غیره بنویسید تا اگر کار نوشتن منظم انجام نمی‌دهید، شما را در این کار زنده نگه دارد.
  • خواندن را نیز به یک عادت روزانه تبدیل کنید. کارهای دیگر نویسندگان محتوای خوب را بخوانید تا از لحن، سبک نوشتن و زبان آنها الهام بگیرید.
  • ارزش تحقیق را دست کم نگیرید. چه متخصص باشید و چه تازه کار، بررسی اطلاعات مرتبط و ارزشمند شما را به روز نگه می‌دارد.

چگونه مهارت‌های نوشتن محتوا را در رزومه خود بیاورید؟

رزومه شما باید توانایی‌های نوشتن محتوا را برجسته کند. به جای ذکر تمام مهارت‌هایی که دارید، آن‌ها را بر اساس شرکتی که برای آن پیشنهاد می‌کنید برجسته کنید. اما اگر می‌خواهید یک رزومه عمومی ‌ایجاد کنید، در اینجا چند مهارت وجود دارد که می‌توانید برجسته کنید:

  • مهارت‌های ارتباطی
  • مهارت‌های زبان نوشتاری
  • مهارت‌های دستور زبان فارسی
  • مهارت‌های نوشتاری فنی
  • مهارت‌های ویرایش و ویراستاری
  • مهارتهای فنی سئو
  • کار با پلتفرم‌های تجزیه و تحلیل
  • نرم افزار مانیتورینگ
  • نرم افزار مدیریت محتوا
  • نرم افزار واژه یاب
  • خلاقیت
  • مدیریت زمان و سازماندهی
  • انجام تحقیقات
  • پایبندی به سئو

ایجاد محتوای باکیفیت می‌تواند ترافیک و بازدید‌کنندگان را افزایش دهد، که ارزش برند را افزایش می‌دهد، منجر به تولید مشتری می‌شود و در نهایت منجر به فروش می‌شود. برای تبدیل شدن به یک نویسنده محتوا، تقویت مهارت‌های ذکر شده در بالا می‌تواند به شما کمک کند تا گامی‌ رو به جلو در حرفه خود بردارید. همچنین می‌توانید دوره‌های مختلف آموزش محتوا را که به صورت آنلاین در دسترس هستند، انتخاب کنید.

تمام مهارت‌های ذکر شده سنگ بنای یک نویسنده محتوای حرفه ای را تقویت می‌کند. با این حال، برای کسب این مهارت‌ها به یکباره نباید عجله داشت. بچه بازی نیست

زمان، صبر و تمرین در نهایت مهارت‌های شما را تقویت می‌کند و ویژگی‌های حیاتی را برای تبدیل شدن به یک نویسنده محتوای عالی تقویت می‌کند.

سوالات متداول

نویسندگان محتوا به چه مهارت‌هایی نیاز دارند؟

مهم‌ترین مهارت‌هایی که به‌عنوان نویسنده محتوا به آن‌ها نیاز دارید عبارتند از: سازگاری با نوع محتوا، مهارت‌های تحقیق، خلاقیت در نگارش محتوا، داشتن دانش سئو به روز، مدیریت زمان، مهارت‌های ارتباطی، مهارت‌های ویرایش و ویراستاری& دانش رسانه‌های اجتماعی

چگونه می‌توانم یک نویسنده محتوای موفق باشم؟

برای تبدیل شدن به یک نویسنده محتوای موفق، باید بتوانید محتوای جذاب بنویسید. این مهارت‌های محتوا نویسی را می‌توان با انجام این کارها تقویت کرد: جستجوی و تحقیقات گسترده، صحبت با کارشناسان، به روز ماندن در مورد آخرین مسائل روز، شناخت مخاطبان خود

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید