
امروزه، اغلب کسب و کارها از طریق اینترنت و فضای مجازی به نمایش گذاشته میشوند. در این میان، میزان رونق انواع کسب و کار از طریق اینترنت نیازمند تولید محتوای حرفهای است. هنگام تولید محتوا باید ساختار، موضوع و مخاطب را هدف قرار داده و محتوایی در قالبهای مختلف تولید شود. تولید محتوا به تنهایی کار آسانی نبوده و بازنویسی سختیهای آن را تا حدودی کاهش میدهد.
بازنویسی محتوا، از جمله موارد مهم بوده و آشنایی با اصول و قوانین آن از جمله ملزومات آن محسوب میشود. از طرفی بازنویسی برای افراد مبتدی بسیار مناسب بوده و روشی کارآمد است. در ادامه این مقاله به نکاتی در زمینه بازنویسی و مراحل مربوط آن میپردازیم.
بازنویسی یک محتوا چیست؟
بازنویسی یک محتوا به معنای مراجعه به یک مقاله و تغییر چند کلمه نبوده و باید منجر به ارائه محتوایی جدید شود. هنگام انجام این کار ابتدا ایده را از محتوای اصلی گرفته و سپس اقدام به نوشتن آن کنید. بازنویسی مطلب با توجه به دلایل مختلفی انجام شده و مزایایی را به دنبال خواهد داشت.
این امر تاثیر بالایی بر بهبود سئو، کمک به بهینهسازی موتور، تجربه کاربر و جستجو خواهد گذاشت. مجموع این موارد رتبه سایت را افزایش داده و نرخ پرش را کاهش میدهد. در این شرایط، کاربران به صفحات بیشتر از سایت شما مراجعه کرده و مطالب آن را در صفحات خود بازنشر میکنند. بنابراین بازنویسی محتوا بسیار سودمند خواهد بود.
شرایط بازنویسی و کاربردهای آن
کاربرد بازنویسی یک محتوا، مطابق با هدف آن تعیین میشود. به طور کلی، این کار برای دو هدف کلی کاربرد داشته و تحت همین شرایط به انجام بازنویسی میپردازیم. عدم آگاهی و تخصص از جمله موارد مهم و نیازمند به انجام بازنویسی یک محتوا است. به علاوه، تبدیل محتوای قدیمی به محتوای جدید نیز از دیگر شرایط و اهداف بازنویسی یک محتوا محسوب میشود.

کاربرد بازنویسی
مهمترین کاربرد بازنویسی، هنگام تولید محتوا در یک زمینه تخصصی است. نویسنده و تولیدکنندگان محتوا پروژه و سفارشهای مختلفی داشته و باید اطلاعات عمومی و آشنایی خود با حوزههای مختلف را ارتقا دهند. در برخی موارد محتوانویس در پروژهای اطلاعات دقیق نداشته و بازنویسی محتوا، کاربرد مهم خود را در این زمینه نشان میدهد.
از دیگر کاربردهای این روش، تغییر و تبدیل محتوای قدیمی به محتوای جدید است. در برخی موارد امکان گردآوری مطالب و محتوای قدیمی در یک محتوای جدید امکانپذیر خواهد بود. هنگام مواجه با سختی در ایدهپردازی محتوا، به روز رسانی مطالب قدیمی راهحلی کاربردی محسوب میشود.
در برخی موارد، مخاطبین جدید سایت مطالب قدیمی را مطالعه نکرده و بازنویسی در این زمینه کاربرد خود را نشان میدهد. بازنویسی یک محتوای قدیمی آن را مجدداً زنده کرده و در دسته محتواهای جدید سایت قرار میگیرد. در موارد دیگر نیز قالب محتوا قابل تغییر بوده و امکان تبدیل محتوای متنی باکیفیت به پادکست وجود دارد.
در بسیاری از موارد محتوای قدیمی اعتبار خود را از دست داده و کاربردی نخواهد داشت. اخبار مربوط به حوزه تکنولوژی از جمله آنها بوده و با توجه به پیشرفت آن باید دائماً به روز رسانی شود. رفع نقص و اصلاح محتوای قدیمی منجر به خلق محتوایی جدید شده و با کمک بازنویسی محتوا میسر میگردد.
مراحل گام به گام بازنویسی یک محتوای فارسی
بازنویسی یک محتوا بخشی از نوشتن آن محسوب شده و افراد باتجربه امکان مواجه با موضوعات ناآشنا را دارند. از همین جهت، باید به سایتهای دیگر مراجعه کرده و پس از تکمیل اطلاعات اقدام به بازنویسی آن کنید. در این شرایط مقاله موردنظر باید از مقاله منبع تکمیلتر بوده و امکان پوشش سرفصلهای بیشتری را داشته باشد. در ادامه به فاکتورهای مهم در بازنویسی مقالات از سایر وبسایتها اشاره خواهیم کرد.
بازنویسی مطلب به روش خودتان
یکی از خط قرمزهای مهم در تولید محتوا، کپی مقاله از سایتهای دیگر است. کپی محتوا اعتبار نویسنده را کاهش داده و بر دریافت رتبه منفی سایت نیز تاثیرگذار خواهد بود. بنابراین، پس از مطالعه مطالب از سایتهای مختلف آن را به روش و زبان خودتان بازنویسی کنید.
بازنویسی به صورت پاراگراف به پاراگراف
در صورت بازنویسی متن به صورت کلمه به کلمه، ناخودآگاه از برخی کلمات اصلی متن استفاده خواهید کرد. جهت رفع این مشکل در بازنویسی محتوا باید به نکته مهم در این زمینه توجه داشته باشد. جهت انجام این کار، تمام مقاله را مطالعه کرده و محتوای هر پاراگراف را بر اساس دیدگاه خود بازنویسی کنید. این امر مقالهای صددرصد متفاوت از مقاله منبع را به دنبال خواهد داشت.
بهرهگیری از چارچوب و استاندارد محتوای منبع
هدف از بازنویسی یک محتوا تنها کسب ایده نبوده و منجر به افزایش سرعت نیز میشود. برخی افراد این روش را کاربردیتر از نگارش کامل یک محتوا در مواجه با محدودیت زمانی میدانند. در صورت بهرهگیری از چارچوب محتوای منبع، محتوایی منحصر به فرد خواهید داشت.
عدم ترس از ایجاد تغییرات و افزودن موارد بیشتر به محتوای خودتان
از دیگر فاکتورهای مهم در بازنویسی مقالات، عدم ترس از ایجاد تغییرات است. بازنویسی نباید مانع خلاقیت نویسنده شده و در صورت برخورداری از ایدهای نو، باید به ترس خود از ایجاد تغییرات در متن غلبه کنید. نویسنده در حال الهام از کلیت مقاله قبلی بوده و نیازی به رعایت تمام موارد آن هنگام بازنویسی محتوا نخواهد بود.
در صورت نگرانی از نگارش مقالات برگرفتهشده از محتوای اصلی، راهی برای افزودن محتوای بیشتر پیدا کنید. این کار مقالهای منحصر به فرد را به دنبال داشته و بهتر از نمونههای مشابه خواهد بود. نکات و ایدههای خود را به آن افزوده و در این صورت محتوای عالی در این زمینه تولید خواهید کرد.
اقدام به بازنویسی متن به شکلی دیگر یا پارافریز
پارافریز به معنای بازنویسی متن به شکلی دیگر بوده و پیام متن را متفاوت از منبع اصلی بیان خواهید کرد. جهت انجام این کار، ابتدا موضوعهای جذاب از نظر مخاطبان را پیدا کنید. مقالاتی جهت رفع نیاز در این زمینه وجود داشته و نویسنده نکات ضعف آنها را برطرف میکند. با انجام پارافریز و افزودن مطالب جدید محتوایی تازه تولید کرده و رنگ و بوی دیگری به آن میبخشید.
تبدیل آمار و ارقام به اینفوگرافیک
اینفوگرافیک همواره در میان مخاطبان خود از محبوبیت خاصی برخوردار است. بنابراین، تبدیل آمار و ارقام به اینفوگرافیک در بازنویسی محتوا تاثیرگذار خواهد بود. این روش به نوعی محتوای ویروسی بوده و امکان ترکیب مطالب همراه با تصاویر جذاب وجود دارد. به علاوه، امکان اشتراکگذاری آن در شبکههای اجتماعی وجود داشته و شانس بازدید را افزایش میدهد.
بازنویسی یک محتوا و بررسی مزایای آن
بازنویسی یک محتوا و مراحل قدم به قدم آن، مزایایی را به دنبال دارد. هریک از مزایای بازنویسی در جهت ارائه بهتر مطلب و درنهایت افزایش بازدید صفحات است. با افزایش بازدید سایت شما رتبه بهتری گرفته و منجر به رونق کسب و کار میشود. در ادامه به بررسی مزایای این روش خواهیم پرداخت.

صرفهجویی در زمان و انرژی
بازنویسی امکان صرفهجویی در زمان و انرژی را به نویسنده میدهد. به علاوه، موجب بهرهگیری بهتر از منابع شده و در زمان کم بازدهی بالایی را به دنبال خواهد داشت.
آگاهی از برند
این کار در آگاهی از برند شما نیز بسیار موثر خواهد بود. سرعت بالا در تولید محتوا با حضور پررنگ رابطه مستقیم دارد. بازنویسی محتوا منجر به افزایش اطلاعات در این زمینه شده و اطلاعات عمومی را افزایش میدهد. از همین جهت، با تولید بیشتر محتوا مخاطبان بیشتری جذب شده و بازدید افزایش مییابد.
تنوع در روند بازنویسی
با انجام بازنویسی، به روند خود در انجام این کار تنوع خواهید داد. همچنین امکان ارائه مقالات قدیمی به صورت پادکست نیز وجود دارد. تبدیل یکی از ویدیوها به اینفوگرافی، جذابیت محتوای شما را افزایش میدهد. بهرهگیری از قالبهای متنوع در این زمینه، مخاطبان بیشتری را جذب میکند.
انتقال بهتر مفاهیم
بازنویسی یک محتوا در انتقال بهتر مفاهیم نیز موثر خواهد بود. برخورداری از روشهای متنوع جهت انتقال پیام، موجب بیان قویتر آن میشود. در نتیجه، مخاطب با موضوع ارتباط بهتری گرفته و درک آن برای وی آسان خواهد بود.
افزایش مهارت
تمرین بیشتر جهت بازنویسی مطالب، افزایش مهارت نویسنده را به دنبال دارد. ایجاد محتوای باکیفیت از یک موضوع در قالبهای متنوع، منجر به تسلط نویسنده در آن زمینه میشود. به علاوه، در بازنویسی محتوا به متخصصی ماهر در این زمینه تبدیل خواهید شد.
امکان بهرهگیری از منابع خارجی
از دیگر مزایای بازنویسی یک محتوا، امکان استفاده از منابع خارجی است. با بهرهگیری از منابع خارجی، مطالب به روز صنعت را در اختیار مخاطبان قرار خواهید داد. اما منبع شما باید پس از ترجمه بازنویسی شده و به صورت تالیفی نگارش شود. در صورت عدم توانایی در ترجمه، این کار را به گوگل ترنسلیت بسپارید. گوگل ترنسلیت صفحه موردنظر را ترجمه کرده و متن فارسی را به شما ارائه میکند.
نتیجهگیری نهایی
بازنویسی یک محتوا از جمله راهکارهای آسان جهت تولید محتوا است. این روش در کنار کاربردهای خود مزایایی را نیز به دنبال دارد. بهبود سئو و بهینهسازی موتورهای جستجو از جمله مزایای بازنویسی محتوا محسوب میشود. یک بازنویسی دقیق با رعایت تمام نکات، شما را به فردی متخصص در این زمینه تبدیل خواهد کرد.
از همین جهت با کمک این روش، علاوه بر خلق ایدهای نو بازدید را نیز افزایش خواهید داد. امیدواریم با مطالعه این مقاله اطلاعاتی در زمینه بازنویسی یک محتوا و مراحل قدم به قدم آن آشنا شده باشید.
پرسش و پاسخ تکمیلی