راهنمای جامع سوالات مصاحبه تولید محتوا

  • نویسنده : امید ابوالحسنی
  • زمان مطالعه : 38 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1401/02/04
راهنمای جامع سوالات مصاحبه تولید محتوا

حوزه محتوا اخیراً استعدادهای جدید زیادی را جذب کرده است. همواره تازه کارها و همچنین متخصصان باتجربه، آرزوی درخشیدن در نوشتن محتوا را دارند. نوشتن محتوا یکی از آن زمینه‌هایی است که هرگز یادگیری شما را متوقف نمی‌کند. در عوض، دانش شما را افزایش و هوش شما را توسعه می‌دهد. برای شما طبیعی است که سوالات زیادی در مورد آنچه ممکن است در مصاحبه تولید محتوا از شما پرسیده شود در ذهن شما بچرخد. بنابراین، در اینجا برخی از سوالات مصاحبه تولید محتوا نویسندگان وجود دارد که باید قبل از مصاحبه با آنها آشنا شوید.

نویسندگان محتوا در عصر تکنولوژی همواره مورد تقاضا هستند. محتوا ستون فقرات هر صنعتی است، از استارت آپ‌ها گرفته تا شرکت‌های هولدینگی. برای لذت بردن از موفقیت به عنوان یک نویسنده محتوا، باید بدانید که شرکت‌ها به دنبال چه مهارت‌هایی در شما هستند.

فرآیند استخدام بستگی به شرکتی دارد که در آن درخواست می‌دهید. معمولاً برای استارتاپ‌ها، فرآیند مصاحبه ممکن است زمان کوتاه‌تری طول بکشد. برای شرکت‌های هولدینگی، فرآیند مصاحبه ممکن است چهار تا پنج روز طول بکشد.

در هر شرکتی که برای مصاحبه به عنوان نویسنده محتوا شرکت می‌کنید، باید مهارت‌های زبانی (گفتاری و نوشتاری) خوبی داشته باشید. شما باید به دستور زبان فارسی و ویرایش به خوبی مسلط باشید، زیرا این مهارت‌های اساسی برای تبدیل شدن به یک نویسنده محتوا هستند.

سوالات مصاحبه برای تولید محتوا

پس بیایید همین جا همه ابهامات را برطرف کنیم و در پایان این مقاله، به اندازه کافی مطمئن خواهید بود که مصاحبه شرکت مورد نظر خود را مثل آب خوردن طی خواهید کرد.   

سوالات عمومی برای مصاحبه تولید محتوا

گفتنی است دلایلی وجود دارد که نویسندگان محتوای باتجربه با 2 سال تجربه با حقوق نسبتاً کمتری با کارفرمای خود تسویه حساب می‌کنند و همه اینها به عملکرد مصاحبه بستگی دارد. بنابراین، دانستن پاسخ‌هایی که مصاحبه‌گر دقیقاً از فرد مورد نظر می‌خواهد در حین پرسیدن سؤالات مصاحبه نویسنده محتوا، حیاتی می‌شود. در ادامه سوالات عمومی‌تر را بررسی خواهیم کرد که در اولین مصاحبه کاری تولید محتوای شما ممکن است رخ دهد.

۱- به نظر شما چرا بازاریابی/نوشتن محتوا برای هر صنعتی ضروری است؟

پاسخ: محتوا ستون فقرات محصول یا کسب و کار شما است. محتوا با مخاطبان شما در مورد محصول شما صحبت می‌کند، سرنخ ایجاد می‌کند، اعتماد ایجاد می‌کند، مخاطبان هدف را جذب می‌کند و باعث می‌شود مدت طولانی تری با شما بمانند. محتوا سوالاتی را که مخاطب ممکن است داشته باشد، به طور کلی روشن می‌کند و به ایجاد رابطه با مشتریان شما کمک می‌کند. محتوای با کیفیت شما باعث می‌شود که کسب و کار شما برای مدت طولانی در بازار بماند.

۲- قبل از تولید محتوا باید به چه نکاتی توجه کرد؟

  • مخاطبان خود و الگوهای رفتاری آنها را شناسایی کنید.
  • محصولات مشتریان خود را در تولید محتوای خود قرار دهید.
  • پر از ایده باشید و تمام نیازهای کارفرما را در نظر بگیرید.

۳- مخاطبان چه کسانی هستند؟ چگونه مخاطبان هدف خود را بشناسید؟

پاسخ: مخاطبان هدف معمولاً گروهی از افرادی هستند که از خدمات یا محصولات شما استفاده می‌کنند. مخاطب هدف با جمعیت شناسی، بر اساس سن، جنسیت، علایق، درآمد و غیره مشخص و تعیین می‌شود.

هنگامی‌که یک شرکت یا برند خدمات خود را باز می‌کند، باید مصرف کنندگان و نیازهای آنها را در نظر بگیرد. به عنوان مثال: اگر محصول شما یک کرم زیبایی است، مخاطب هدف شما بر اساس فاکتور سنی بین نوجوانی تا میانسالی تعیین می‌شود.

گاهی اوقات شرکت‌ها به شما اطلاع می‌دهند که مخاطبان آنها چه کسانی هستند؛ در غیر این صورت محصولی که برای آن می‌نویسید به شما اطلاع می‌دهد. نویسنده محتوا باید محصول را درک کند و جمعیت شناسی را تجزیه و تحلیل کند.  

۴- برای شروع نوشتن یک محتوا چه کارهایی باید کرد؟

 نویسندگان محتوا ممکن است موضوعات جدید و ناشناخته ای برای نوشتن دریافت کنند. من همیشه معتقدم که رویکرد سیستماتیک برای شروع یک نوشته جدید بسیار مورد نیاز است. اولین کاری که انجام می‌دهم این است که تعداد کلمات را بررسی کنم و سپس کارم را برنامه ریزی می‌کنم.

من از وب سایت‌ها، کتاب‌ها، مجلات، و صفحات وب معتبر برای تحقیق در مورد محتوای کارم استفاده می‌کنم. ایجاد یک عنوان و پیش نویس محتوا با مقدمه، بدنه، نتیجه گیری و سوالات متداول. ویرایش، تصحیح، و کمک گرفتن از برنامه‌های مختلف برای بررسی سرقت ادبی و سپس انتشار محتوا.

5.  انواع محتوایی که با آنها آشنا هستید چیست؟

  • وبلاگ نویسی
  • پست‌های رسانه‌های اجتماعی
  • ایمیل نویسی
  • مقاله نویسی
  • کپی رایتینگ
  • محصول نویسی
  • رزومه نوشتن
  • نگارش تحقیق
  • تخصص‌های نوشتاری

به‌عنوان یک محتوا نویس، باید جایگاه ویژه‌ای داشته باشید، وقتی در مصاحبه پاسخ می‌دهید، دروغ نگویید، آنچه را که بهتر می‌دانید به آنها بگویید. البته همیشه جا برای یادگیری و ارتقای مهارت‌ها وجود دارد.

۶- انواع سبک‌های نوشتاری چیست و چرا باید در هنگام نوشتن از یک سبک خاص استفاده کنید؟

  • سبک نوشتاری متقاعد کننده
  • روایت نویسی
  • نوشتن توصیفی
  • نگارش توضیحی

سبک متقاعد کننده برای تبلیغ یک نام تجاری، یک شرکت یا محصول استفاده می‌شود که برای کال تو اکشن است.

سبک روایت یک شکل خلاقانه از نوشتن نیست، اما می‌تواند نظرات شما مانند روایت یک حادثه یا یک داستان را بیان کند.

سبک توصیفی عبارت است از توصیف چیزی مانند توضیحات محصول.

نگارش توضیحی برای توضیح یا ایجاد انگیزه در مواردی مانند کتابچه راهنمای کاربر، دستور العمل‌ها است.

۷- آیا وبلاگ نویسی و مقاله نویسی یکی هستند؟ چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

پاسخ: وبلاگ نویسی و مقاله نویسی دو رویکرد متفاوت نوشتن هستند. همه و همه می‌توانند برای به اشتراک گذاشتن نظرات، عبارات و احساسات خود وبلاگ بنویسند. چیزی شبیه یک فضای شخصی است. در حالی که مقاله نویسی شامل به اشتراک گذاری حقایق و اطلاعات دقیق پس از تحقیق است.

۸- محتوا چیست؟

محتوا انواع مختلفی از جمله متنی، تصویری، صوتی و… دارد که در هر فضایی خالق یک اثر می‌تواند یکی از آنها را خلق کند.

۹- از نوشتن محتوا چه میفهمید؟

برای درک بهتر محتوانویسی، ابتدا باید توضیح دهم که نویسندگان محتوا چه کسانی هستند. نویسندگان محتوا وبلاگ‌ها، مقالات، خبرنامه‌ها و بسیاری از محتوای نوشتاری دیگر را برای تحقق هدف شرکت خود می‌نویسند. بنابراین، فرآیندی که آنها انجام می‌دهند به عنوان نوشتن محتوا شناخته می‌شود. به سادگی، این فرآیند نوشتن محتوا است که خوانندگان را آموزش می‌دهد، درگیر می‌کند و تحت تاثیر قرار می‌دهد.

۱۰- چگونه در مورد یک موضوع تحقیق می‌کنید؟

محتوا همیشه نیاز به طوفان فکری و تحقیق درست دارد. بنابراین، عوامل مختلفی وجود دارد که هر نویسنده محتوا باید هنگام انجام تحقیق موضوعی انجام دهد.

  1. الف) ابتدا خودتان موضوع را درک کنید
  2. ب) چگونگی تأثیر موضوع بر سایر خوانندگان/مخاطبان را مشخص کنید
  3. ج) آیا مشکلی در ارتباط با آن وجود دارد؟ آن را شناسایی کنید.
  4. د) راه حل‌های ممکن!
  5. ه) شناسایی راه‌ها/ایده‌های جدید برای نوشتن
  6. و) ساختار موضوع. یعنی نکات/عناوین مهم مرتبط با موضوع را یادداشت کنید، سپس در تمام جنبه‌های آن تحقیق کنید.

۱۱- برای برقراری ارتباط در سازمان از چه الگوی/سبکی برای نوشتن استفاده می‌کنید؟

در مصاحبه نویسنده محتوا، این نوع سوالات دانش شما را به مصاحبه کننده نشان می‌دهد.

پاسخ این است که ارتباطات درون یک سازمان هم شامل رسمی ‌و هم غیررسمی ‌است. ارتباط رسمی ‌از طریق ایمیل، فکس، یادداشت صورت می‌گیرد.

۱۲- ژانرهای مختلف نوشتاری را که بیشتر می‌شناسید کدامند؟

ژانرهای نوشتاری مختلفی وجود دارد:

  • تاریخی
  • وحشت
  • دلهره آور
  • هیجان انگیز عاشقانه
  • داستان عاشقانه
  • شوخ طبعی
  • سفرنامه‌ها.

۱۳- از چه نوع نوشتاری بیشتر لذت می‌برید/ راحت هستید؟

برای این سوال دو پاسخ ممکن وجود دارد. صادق باشید، اگر هیچ نوشته دیگری نمی‌دانید، سعی نکنید مصاحبه شونده را تحت تاثیر قرار دهید.

 اگر تازه کار هستید، می‌توانید بپذیرید که تجربه محدودی دارید. اغلب، بسیاری از تازه کارها با نوشتن برای وبلاگ‌ها راحت هستند. همچنین مهم است که به آنها بگویید که سریع یاد می‌گیرید و به زودی سایر سبک‌های نوشتاری را یاد خواهید گرفت.

اگر نویسنده ای با تجربه هستید، می‌توانید آنچه را که ترجیح می‌دهید یا بیشتر از همه لذت می‌برید بگویید.

۱۴- مختصری در مورد خودتان بگویید؟ خودتان را معرفی کنید.

یک سوال کلی و پرتکرار، سوال بالا در هر یک از مصاحبه‌ها است. این سوال برای بیان بیوگرافی شما نیست، فقط مختصری از خودتان است. شما بهترین چیزها را در مورد خود می‌دانید، و معرفی شما در مصاحبه تاثیر زیادی دارد.

 با گفتن نام خود شروع کنید،

 اهل کجا هستید ( زادگاه – کجا متولد و بزرگ شده اید، اگر برای کار یا تحصیل به شهر دیگری نقل مکان کرده اید).

مدارک تحصیلی شما و در نهایت به گفتن توانایی‌هایتان ختم می‌شود.

۱۵- نقاط قوت و ضعف شما چیست؟

این سوال فوق ساده به نظر می‌رسد اما در حین پاسخ دادن نیاز به توجه بیشتری دارد.

برای این سوال مصاحبه برای تولید محتوا، شما به طور غیرمستقیم به مصاحبه شونده می‌گویید که بهترین نامزد برای این نقش هستید.

می‌توان گفت نقاط قوت شما وقت شناسی، کار تیمی‌ خوب و مهارت‌های تحقیقی است.

نقاط ضعف خود را نیز به نقاط قوت خود بگویید و بر روی کاری که انجام می‌دهید تأثیری نداشته باشید.

۱۶- چرا می‌خواهید یک نویسنده محتوا شوید؟

برای این سوال علاقه خود را به شغل خود بیان می‌کنید. پاسخ شما این تصور را نشان می‌دهد که چقدر در کار مشارکت دارید.

می‌توانید پاسخ دهید که نویسندگی از دوران کودکی یک علاقه بوده است و همیشه با نوشتن خلاقانه و نوآورانه همراه بوده است. من می‌خواهم با نوشته‌هایم با مردم ارتباط برقرار کنم. کار نوشتن محتوا همیشه چالش برانگیز است زیرا باید با محتوا به مخاطبان مختلف منتقل شود.

۱۷- چه چیزی را در نوشتن محتوا بیشتر دوست دارید یا از آن لذت می‌برید؟

شما می‌توانید پاسخ دهید که اگرچه مردم گاهی اوقات می‌گویند این یک کار یکنواخت است، “من همیشه از نوشتن و تنظیم محتوا بر اساس نیاز خوانندگان و مخاطبان لذت می‌برم.

۱۸- چه چیزی در نوشته شما بسیار متمایز است؟

هر نویسنده‌ای در هنگام نوشتن سبک منحصر به فردی دارد. به عنوان یک فرد، باید به فکر خود باشید. شما بهترین چیزها را در مورد نوشتن خود می‌دانید.

شما می‌توانید به این سوال با گفتن این که از زبانی ساده استفاده کنید تا یک فرد عادی بخواند و بفهمد پاسخ دهید. از نوشتن برای وبلاگ و مقاله لذت می‌برم.

۱۹- به نظر شما یک نویسنده محتوا باید چه مهارت‌هایی را داشته باشد؟

نویسندگان محتوا باید مهارت‌های زبانی داشته باشند. باید انعطاف پذیری برای دریافت بازخورد داشته باشد. وقت شناسی برای رسیدن به ضرب الاجل؛ مهارتهای فنی.

۲۰- گاهی اوقات نوشتن محتوا بدون تغییر است. چگونه یکنواختی را مدیریت می‌کنید؟

این نوع پرسش و پاسخ‌ها به مصاحبه شونده کمک می‌کند تا جدیت کار شما را تجزیه و تحلیل کند.

شما به گونه ای پاسخ می‌دهید که استراتژی‌های خود را برای از بین بردن یکنواختی دارید، مانند آزمایش با لحن‌ها و سبک‌های مختلف.

۲۱- ترجیح می‌دهید چگونه کار کنید؟ در تیم یا انفرادی؟

این سوال متداول ترین سوال در مصاحبه‌های نویسندگان محتوا است. فرقی نمی‌کند تازه‌تر باشید یا با تجربه، می‌توانید پاسخ دهید که وقتی در تیم هستید، فرصت‌هایی برای یادگیری جنبه‌های مختلف به دست خواهید آورد و به شما اجازه می‌دهد به عنوان یک موجود کامل رشد کنید.

۲۲- نقش شما در شرکت قبلی چه بود؟

با این سوال مصاحبه کننده قصد دارد مسئولیت‌های شما را در حوزه کاری شما بداند. اگر تازه کار هستید، تمایل خود را برای پذیرفتن مسئولیت‌ها را ابراز کنید.

اگر یک نویسنده باتجربه برای محتوا هستید، می‌توانید در مورد مشخصات کاری خود، مسئولیت‌هایی که بر عهده داشتید صحبت کنید.

۲۳- چرا شرکت قبلی خود را ترک کردید؟

در مصاحبه‌ها مصاحبه شونده برای تحلیل رفتار اخلاقی شما از این نوع سوال می‌پرسد. به یاد داشته باشید درباره محل کار قبلی خود هیچ نظر منفی ندهید.

۲۴- آیا نمونه کار دارید؟

در مصاحبه‌ها معمولاً مصاحبه کنندگان می‌خواهند وضعیت کار شما را بررسی کنند. توصیه می‌شود که کار نوشتاری خود را در دسترس داشته باشید یا بگویید بعد از مصاحبه ارسال می‌کنید و به روز بعد موکول نکنید.

۲۵-  در مورد شرکت فعلی چه می‌دانید؟

مصاحبه شونده قصد دارد آمادگی شما را برای ورود به شرکت بررسی کند. قبل از شرکت در هر مصاحبه درباره شرکت تحقیق کنید، نکات مثبتی را بیان کنید و دیدگاه آنها را مطرح کنید.   

۲۶- اخلاق کاری خود را در شغل خود چگونه تعریف می‌کنید؟

به طور کلی، مصاحبه کننده سعی می‌کند رشته شما را در مصاحبه نویسنده محتوا تحلیل کند. شما روحیه خود را نسبت به کار خود ابراز می‌کنید. شما وقت شناسی، مطالب ارسالی و رویکرد کاری خود را بیان می‌کنید.

۲۷- اگر از شما انتقاد شود چگونه برخورد می‌کنید؟

برای این سوال، توضیح می‌دهید که انتقاد را به عنوان یک فرصت یادگیری مثبت در نظر می‌گیرید. شما همیشه سعی می‌کنید بهترین نوشته‌ها را ارائه دهید. با این حال، شما به اندازه کافی سفت و سخت نیستید که هیچ تغییری ایجاد نکنید.

۲۸- بعد از 5 سال می‌خواهی خودت را کجا ببینی؟

این سوالات معمولا در مصاحبه‌های نویسندگان محتوا برای دانستن اهداف کوتاه مدت و بلند مدت مصاحبه شونده مطرح می‌شود. کمی‌ فکر می‌کنید و پاسخ می‌دهید که باید نشان دهد که قرار است مدتی در شرکت ادامه دهید.

می‌توانید بگویید که می‌خواهید به یک موقعیت مدیر برسید، یک تیم را رهبری کنید یا می‌خواهید مهارت‌های یادگیری را از آن کسب کنید تا به سطح بعدی برسید.

۲۹- آیا عاشق کتاب خواندن هستید؟ چه نوع ژانری را بیشتر مطالعه می‌کنید؟

به عنوان یک نویسنده محتوا، باید عادت به خواندن کتاب داشته باشید. اگر مصاحبه کننده این سوال را بپرسد، باید بداند که چگونه مهارت‌های خود را توسعه می‌دهید. شما می‌گویید که یک خواننده مشتاق هستید، به آن اضافه کنید که مشخص کنید چه ژانرهایی را بیشتر می‌خوانید – داستان، اسطوره و ترسناک.

۳۰- چند مقاله را می‌توانید در یک هفته بنویسید؟

مصاحبه کننده این سوال را می‌پرسد تا توانایی شما را بداند. هرگز سعی نکنید مصاحبه کننده را با گفتن پاسخ‌های نادرست و جعلی تحت تاثیر قرار دهید.

نوشتن محتوا از 400 تا 800 کلمه و یک مقاله از 800 تا 3000 کلمه متغیر است. شما قدرت خود را می‌دانید، نفس عمیقی بکشید و با توجه به توانایی خود به سوال پاسخ دهید.

۳۱- فکر می‌کنید چگونه می‌توانید مهارت‌های نوشتاری خود را بهبود ببخشید؟

در هر شغلی همیشه زمینه‌ای برای یادگیری و پیشرفت وجود دارد. در محتوا نویسی با تمرین روزانه نوشتن می‌توان پیشرفت کرد. پس از نوشتن، برای ویرایش محتوا را با صدای بلند بخوانید و تصحیح کنید. برای بهبود مهارت‌ها به ابزارها تکیه نکنید.

۳۲- چرا باید شما را برای پست نویسنده محتوا استخدام کنم؟

در مصاحبه‌های تولید محتوا، وقتی مصاحبه کننده این سوال را می‌پرسد، باید او را متقاعد کنید که شما فرد مناسبی برای این موقعیت هستید.

شما مهارت‌هایی را که دارید با آنها به اشتراک می‌گذارید. مهارت‌های چندوجهی، مهارت‌های نوشتاری و باز بودن فکر شما برای دریافت وظایف مختلف از ویژگی‌های شما به حساب می‌آید که باید به آنها اشاره کنید.

۳۳- ​​محتوای چه سایت‌هایی را ترجیح می‌دهید؟

برای هر فردی، پاسخ متفاوت است. برای پاسخ به این سوال، از حضور ذهن خود استفاده کنید. شما باید بگویید سایت‌هایی را می‌خوانید که به شما در بهبود مهارت‌های زبان و نوشتن کمک می‌کند.

۳۴- چگونه با مشتریان رفتار می‌کنید؟

پاسخ شما به مصاحبه کننده در مورد سازگاری و ماهیت غیر متعارف شما نسبت به کار را نشان می‌دهد. رسیدگی به مشتریان مختلف به معنای بدست آوردن فرصت‌هایی برای یادگیری است.

۳۵- به ما بگویید که چگونه اختلاف نظر با همکاران خود را مدیریت می‌کنید؟

 شما همیشه می‌توانید بگویید که اگر اختلاف نظر وجود دارد سعی کنید با همکاران خود صحبت کنید و افکار خود را برای آنها توضیح دهید.

۳۶- به خودتان برای نوشته‌هایتان در مقیاس 1 تا 10 چه امتیازی می‌دهید؟

شما بهترین‌ها را در مورد خود می‌دانید. کار شما در مورد شما صحبت می‌کند، بنابراین کمترین رتبه را ندهید و اعتماد به نفس بیش از حد خود را هم نشان ندهید.

۳۷- به نظر شما محیط کاری ایده آل چیست؟

محل کار بدون استرس، فضایی برای رشد شخصی و غیره

۳۸- چگونه خود را برای نوشتن بهتر از قبل به روز می‌کنید؟

بهترین پاسخ به این سوال این است که بهترین بلاگ‌های محتوایی را دنبال می‌کنید، سایت‌هایی که روزانه اطلاعات مفیدی در خصوص تولید محتوا به کاربران خود ارائه می‌دهند، یکی از این وبلاگ‌ها وبلاگ وبسایت الومحتوا است.

۳۹- از نظر محتوا نویسی چه چیزی برای ما به ارمغان خواهید آورد؟

در اینجا، مصاحبه‌کننده می‌خواهد بداند که چگونه می‌توانید از طریق مهارت‌ها و تجربیات خود به آنها کمک کنید. بنابراین، شما باید مهارت‌های خود را ضمن در نظر گرفتن الزامات ذکر کنید.

سوالات فنی مصاحبه تولید محتوا

در ادامه به بررسی برخی از سوالات تخصصی خواهیم پرداخت که در مصاحبه های طرح شده در حوزه محتوا انجام می‌شود:

۴۰- چرا تراکم کلمات کلیدی در نوشتن محتوا مهم است؟

کلمات کلیدی هدف و خاص برای محتوا ضروری هستند، زیرا گوگل سعی می‌کند صفحات وب را با جستجوها یا سوالات مطرح شده توسط مشتریان مطابقت دهد. همچنین مهم است که کلمات کلیدی را به شیوه ای معنادار تنظیم کنید، نه اینکه آنها را بسته بندی کنید. آنها نباید خیلی زیاد باشند.

۴۱- در مورد سئو چه می‌دانید؟ چگونه سئو را در محتوای خود ایجاد می‌کنید؟

SEO مخفف Search Engine Optimization است. سئو ابزاری برای مشاهده محتوا در صفحات وب است.

برای ایجاد سئو در محتوا، باید تکنیک‌هایی مانند چگالی کلمات کلیدی، متا تگ‌ها، تگ‌های URL، لینک‌های خارجی و داخلی را درک کنید. محتوا نباید از جایی کپی بوده و کاملا یونیک باشد.

۴۲- چگونه محتوای با کیفیت ایجاد می‌کنید؟

برای پاسخ به این سوال مصاحبه نویسنده محتوا، می‌توانید بگویید که دو رکن برای محتوای با کیفیت وجود دارد. خوانایی و جستجو دو رکن هستند. با تنظیم لحن و خلق و خوی محتوا، مخاطب را درگیر کنید. محتوا باید عاری از خطا باشد، باید تیترها، ساختار، کلمات مناسب داشته باشد و محتوا باید از منابع معتبر گرفته شود.

۴۳- در مورد سیستم‌های مدیریت محتوا چه می‌دانید و با چه سیستم‌های مدیریت محتوا آشنایی دارید؟

سیستم مدیریت محتوا یک ابزار نرم افزاری است که به نویسندگان اجازه می‌دهد محتوای خود را (بازدید، ویرایش، انتشار) مدیریت کنند. پلتفرم‌های CMS زیادی در دسترس هستند، اما هر شرکتی انتخاب‌های خود را دارد. اما یکی از بهترین CMSها در حاضر وردپرس است.

۴۴- کلمات کلیدی را چگونه تعریف می‌کنید و انواع آنها چیست؟

کلمات کلیدی به آن دسته از کلماتی گفته می‌شود که حجم جستجوی آنها بیشتر است یا می‌توانید بگویید، آن دسته از کلماتی هستند که مردم بیشتر علاقه مند به جستجو و جستجو در گوگل هستند. علاوه بر این، دو نوع کلمه کلیدی وجود دارد:

کلمه کلیدی کوتاه: کلیدواژه ای که فقط شامل 1 یا 2 کلمه است که حجم جستجوی آنها بسیار بیشتر از کلمات کلیدی طولانی است. مثلا: نوشتن محتوا ، “بازاریابی دیجیتال”

کلمه کلیدی Long-Tail:  این کلمات دارای بیش از 2 کلمه هستند و حجم جستجوی نسبتاً کمتری نسبت به کلمات کلیدی کوتاه دارند. برای مثال: سوالات مصاحبه موفق برای محتوا، آژانس دیجیتال مارکتینگ

۴۵- پر کردن با کلمات کلیدی در یک محتوا خوب است؟

زمانی که نویسندگان محتوا کلمات کلیدی را بیش از حد مورد نیاز اضافه می‌کنند به این معنی که وقتی چگالی کلمه کلیدی از 2% فراتر می‌رود، به عنوان پر کردن بیش از حد کلمه کلیدی در نظر گرفته می‌شود و باعث می‌شود گوگل هیچ رتبه قابل توجهی را برای آن کلمه کلیدی تاکیدی در نظر نگیرد.

۴۶- چگالی کلمات کلیدی چیست؟

چگالی کلمه کلیدی به میزان تکرار کلمه کلیدی در محتوا گفته می‌شود. فرمول چگالی کلمه کلیدی در ادامه آمده است ولی در نظر داشته باشید الگوریتم‌های روز گوگل دیگر در قید و بند این عدد و چگالی بدست آمده نیستند و فقط به دنبال کارآمد بودن یک محتوا برای کاربر هستند.

تعداد دفعات استفاده از یک کلمه کلیدی/تعداد کل کلمات مقاله * 100.

درصد استاندارد چگالی کلمه کلیدی که الگوریتم موتور جستجو می‌پذیرد 1-2٪ است.

۴۷- محتوای SEO-Friendly & User-Friendly چیست؟

نوشتن محتوای سئو فرندلی شامل محتوایی است که گوگل و مخاطبان آن را دوست دارند. به این معنی که مقاله ای که دارای تعداد استانداردی از کلمات کلیدی بدون انجام پر کردن با کلمات کلیدی است. علاوه بر این، کلمات کلیدی و عبارت‌ها فقط در جایی که در محتوا مورد نیاز است استفاده می‌شود.

محتوای کاربرپسند یا یوزر فرندلی مقاله ای است که مشکلات مخاطب را حل می‌کند و لحن آن به اندازه ای جذاب است که کاربران عاشق خواندن و منتظر ماندن مقالات دیگر هستند.

۴۸- کلمات Transition در محتوا چه کلماتی هستند؟

بله، اینها همان کلماتی هستند که خوانایی محتوا را بهبود می‌بخشند. علاوه بر این، اینها به خوانندگان کمک می‌کند تا موضوع را بهتر درک کنند. با این حال، برای نویسندگان محتوا، کلمات انتقالی وسیله ای برای افزایش خوانایی محتوا هستند. چند نمونه از کلمات انتقال عبارتند از:

پیوسته: علاوه بر این، علاوه بر این، همچنین، بیشتر، علاوه بر این، علاوه بر این، و غیره.

علت و معلول: بنابراین، در نتیجه، در نتیجه

شکستن جمله: اما، با این حال، برعکس، از سوی دیگر

مثال : به عنوان مثال، برای مثال، برای نشان دادن

سوالات شخصیتی در مصاحبه برای حوزه تولید محتوا

گاهی پیش می‌آید که مصاحبه‌کننده به دنبال کشف شخصیت شما در خصوص تولید محتوا است در نتیجه سوالاتی به شرح زیر از شما پرسیده خواهد شد:

۴۹- چگونه با برنامه کاری خود پیش می‌روید، و چگونه ضرب الاجل‌ها را مدیریت می‌کنید؟

پاسخ: یکی از بارزترین عوامل برای هر شغلی، برنامه ریزی و رعایت موعد مقرر بدون افت کیفیت و کمیت کار است. وقت شناسی همیشه باعث موفقیت می‌شود. مهم نیست که مهارت‌های نوشتن شما چقدر خوب است، وقت شناس بودن چیزی است که برای یک نویسنده خوب مهم است.

شخصاً، اگر از من بپرسید که چگونه برنامه و ضرب الاجل خود را مدیریت می‌کنم، می‌گویم که من تاریخ‌ها را تقویم می‌کنم و گردش کار خود را برنامه‌ریزی می‌کنم (تحقیق در مورد موضوع، تهیه پیش‌نویس محتوا، تهیه یک محتوا، و انتشار محتوا).

۵۰- چگونه به شرکت در تبلیغ محتوا کمک می‌کنید؟

بسیاری از نویسندگان محتوا فکر می‌کنند که شغل آنها فقط تولید محتوا است. با این حال، تعداد کمی ‌از شرکت‌ها و مشتریان از نویسندگان انتظار دارند که محتوا را در سطح وسیعی تبلیغ کنند.

برای این سوال نویسنده محتوا، می‌توانم بگویم که پس از انتشار محتوا، لینک‌ها را با دوستان و همکارانم به اشتراک می‌گذارم و از آنها می‌خواهم که همان را به اشتراک بگذارند. ارسال محتوا در رسانه‌های اجتماعی و رسیدگی به مکالمات و بازخورد آنها را می‌گیرم.

۵۱- میزان موفقیت محتوای منتشر شده خود را چگونه تحلیل می‌کنید؟ آیا پارامترهایی برای اندازه گیری وجود دارد؟

محتوای موفق مخاطبان هدف را فرا می‌گیرد. نرخ ترافیک و تکرار صفحه وب را بررسی می‌کنم. نتیجه سئو؛ مشارکت مخاطبان با لایک‌ها، اشتراک گذاری‌ها و نظرات آنها هم از پارامترهای یک محتوای موفق است.

سوالات تخصصی در مصاحبه تولید محتوا

برخی از سوالات برای سنجیدن دانش‌های تخصصی شما است و در این سوالات اصولا با اصطلاحات کاملا تخصصی در حوزه محتوا روبرو خواهید شد که چند مورد از آنها را در ادامه خواهیم داشت:

۵۲- منظور از ویرایش و تصحیح متن چیست؟ چه روش‌هایی برای ویراستاری انتخاب می‌کنید؟

ویرایش و تصحیح کم و بیش یکسان هستند، با این حال در روش‌های خود متفاوت هستند. تصحیح عبارت است از بررسی املا، دستور زبان، نقطه گذاری. از سوی دیگر، ویرایش برای تصحیح ساخت و جریان و توالی جملات است.

هنگامی‌که اولین پیش نویس خود را آماده می‌کنم، آن را ویرایش می‌کنم و سپس تصحیح می‌کنم. من پیش نویس خود را با صدای بلند می‌خوانم تا ببینم آیا محتوای من بدون غلط است یا خیر.

۵۳- تفاوت محتوا و کپی رایتینگ چیست؟

نوشتن محتوا و کپی رایتینگ اهداف خود را در بازاریابی دیجیتال دارند. محتوا نویسی خوانندگان را آموزش یا سرگرم می‌کند. گاهی اوقات باعث فروش نیز می‌شود. مثال‌ها، مطالب وبلاگ‌ها و مقالات از این دسته از محتواها هستند.

کپی رایتینگ برای متقاعد کردن یا ترویج فروش است. آنها به دنبال تاثیرگذاری روی کاربر برای اقدام هستند. تبلیغات فروش، تبلیغات متنی معمولاً نوعی نمونه کپی رایتینگ هستند.

۵۴- در مورد GHOSTWRITING چه می‌دانید؟

نویسندگان ارواح معمولاً برای شخص دیگری می‌نویسند. آنها برای شخص دیگری داستان، سخنرانی عمومی‌ و قطعات ادبی می‌نویسند. نام نویسنده روی اثر دیده نخواهد شد، اما جذب کننده در کانون توجه قرار خواهد گرفت. آنها باید به سیاست‌ها و توافقاتی که قبل از شروع قرارداد امضا می‌کنند، پایبند باشند.

۵۵- WHITE PAPER در محتوا نویسی چیست؟

کاغذهای سفید اطلاعاتی در مورد مسائل پیچیده به خوانندگان می‌دهد. Whitepaper‌ها طولانی هستند و پس از تحقیقات عمیق منتشر می‌شوند. با این حال، آنها نه فروش و نه تاییدیه‌ای از سمت خواننده خلق می‌کنند.

۵۶- در مورد لحن محتوا چه می‌دانید؟

پاسخ: یک نویسنده با انتخاب عاقلانه کلمات خود، حال و هوای نوشتن را تنظیم می‌کند. رسمی-غیررسمی، دوستانه – غمگین، خوش بینانه- بدبینانه، انتقادی – تحلیلی، مثبت- منفی. لحن به مخاطبان شما اجازه می‌دهد تا با شما بمانند و باعث می‌شود نوشته شما را بخوانند.

برای این سوال می‌توانید بگویید که ابتدا سعی می‌کنم شخصیت برند خود و مخاطبان هدف آن را درک کنم. من سعی می‌کنم لحن نوشته ام را با اهداف محصول و همچنین انتظارات خوانندگان هماهنگ کنم.

۵۷- برای تولید محتوا با چه ابزارهایی آشنا هستید؟

برای این سوال می‌توانید به ابزارهای مختلف گرامر و املا، ابزارهای بررسی سرقت ادبی، سایت‌های ایجاد هدینگ اشاره کنید:

  • گرامر
  • کانوا
  • دوپلی چکر

۵۸- نوشتن برای وبلاگ چه مراحلی دارد؟

در مصاحبه این سوال به مصاحبه کننده از آرامش شما در کارتان می‌گوید.

می‌توانید مراحل زیر را به به او بگویید:

  • یک تیتر جذاب ایجاد کنید.
  • مخاطبان خود را بشناسید.
  • قوانین سئو را رعایت کنید.
  • مقاله خود را منتشر کنید.

۵۹- خبرنامه برای شرکت چه کاربردی دارد؟

خبرنامه‌ها معمولاً پیام‌های کوتاهی هستند که از طریق ایمیل برای مخاطبان هدف ارسال می‌شوند. این باعث می‌شود مخاطبان شما با شما در ارتباط باشند.

۶۰- چگونه تحقیقات رقبا را انجام می‌دهید؟

موضوع تحقیق رقیب معمولاً در سؤالات مصاحبه نویسنده محتوا برای متخصصان مطرح می‌شود. در ادامه بعضی از عوامل مورد بررسی در انجام تحقیقات رقبا که اهمیت دارند شرح داده شده است:

  • مقالات با رتبه بالاتر در SERP چند بار از H1 H2 H3 و غیره استفاده کرده اند.
  • روش لینک داخلی و خارجی آنها. بررسی کنید که آیا آنها محتوای خارج از صفحه خود را نیز به هم لینک داده اند یا خیر.
  • از چه لحنی در مطالب خود استفاده کرده اند.
  • شناسایی عوامل منحصر به فردی که در مقالات خود استفاده کرده اند. این می‌تواند هر چیزی باشد: سبک، پلاگین، قالب، ویدئو و غیره.
  • چگالی کلمات کلیدی، تمرکز و کلمات کلیدی عبارت آنها.

۶۱- هنگام نوشتن محتوای سئو شده چه عواملی را در نظر می‌گیرید؟

من معمولاً روی کلمات کلیدی اولیه و ثانویه تمرکز می‌کنیم. استفاده از آنها به اندازه نوشتن محتوای کاربر پسند مهم است.

علاوه بر این، «توزیع کلمات کلیدی» و «چگالی کلمات کلیدی» نیز برای اینکه الگوریتم گوگل محتوای ما را دوست داشته باشد، حیاتی است.

۶۲- چگونه از پر کردن کلمات کلیدی جلوگیری می‌کنید؟

با استفاده از کلمات کلیدی طولانی‌تر، LSIها یا با اضافه نکردن کلمات کلیدی اینجا و آنجا. بنابراین، فقط در صورت نیاز از آنها استفاده کنید.

۶۳- نمره خوانایی محتواهای شما چقدر است؟

نمره خوانایی من گاها به موضوع بستگی دارد. بنابراین، به عنوان مثال، موضوع فنی است، مثلاً یک «محتوای دارویی» که در آن باید اصطلاحات پزشکی ذکر شود.

پس در این محتوا نمره خوانایی کمتر می‌شود. تقریباً 65. در غیر این صورت، اگر موضوع غیرفنی باشد مانند “سوالات مصاحبه محتوا”، این مورد از 70 به بالا می‌رود.

۶۴- آیا می‌دانید چگونه در وردپرس محتوا بنویسید؟

این پاسخ رایج است، می‌توان آن را هم از افراد تازه کار و هم با تجربه پرسید. پس اگر تازه کار هستید به راحتی پاسخ این سوال را بدهید.

به آنها بگویید در حین نوشتن در وردپرس چه کارهایی انجام داده اید. بنابراین، پاسخ به این سوال می‌تواند این باشد: “بله، من می‌دانم چگونه در آن بنویسم. من بسیاری از مطالب وبلاگ‌های مختلف را در نوشته‌های وردپرس نوشته ام که در آنها خوانایی و سئو مقالات را مدیریت را با ابزارهای مختلف مثل یوست مدیریت می‌کردم.

۶۵- آیا تا به حال صفحه وب سایتی را نوشته اید؟

اگر در شرکت سابق خود یک صفحه وب برای وب سایت شرکت نوشته اید، آن را ذکر کنید و اگر اجازه دادند به آنها نشان دهید. علاوه بر این، به آنها بگویید در حین نوشتن آن چه کرده اید.

پاسخ می‌تواند این باشد: «بله، من یک محتوای صفحه وب نوشته‌ام، با تمرکز بیشتر بر روی CTA، سرفصل‌های جذاب و کاربردی، ساختار طراحی آن صفحه و غیره.

۶۶- نظر شما در مورد ارسال محتوای شبکه‌های اجتماعی چیست؟

ارسال محتوای رسانه‌های اجتماعی به مهارت‌هایی نیاز دارد که بازدیدکنندگان را متقاعد می‌کند تا به نفع ما اقدام کنند. بنابراین، من قبلاً در لینکدین، توییتر پست می‌گذاشتم. علاوه بر این، نوشتن محتوای رسانه‌های اجتماعی شامل استراتژی‌های مختلفی است که باید برای هر کدام به صورت جداگانه طراحی شود.

۶۷- چه مراحلی را برای ایندکس کردن سریعتر مطالب خود در موتورهای جستجو انجام می‌دهید؟

مواقعی وجود داشت که تعدادی از مطالب درون صفحه من در گوگل ایندکس نمی‌شدند. بنابراین، من به سرچ کنسول می‌روم و آن جا درخواست ایندکس شدن سریع‌تر را برای گوگل می‌فرستم.

یک راه حل جالب دیگر این است که که محتوای مقاله ایندکس نشده را کپی کردم و سپس آن را در صفحه جدیدی از سایت قرار دادم. اما، این بار، من URL را کمی‌تغییر دادم، جدا از URL کلمات کلیدی موجود. با کمال تعجب، گوگل این مقاله را در عرض یک روز ایندکس کرد. در نهایت، مقاله ایندکس نشده قبلی را از سایت حذف کردم.

۶۸- برای نوشتن یک مقاله طولانی (3000 کلمه) چقدر زمان صرف می‌کنید؟

پاسخ بستگی به این موارد دارد، اگر موضوع فنی/تحقیقی/نیاز به دانش باشد، ممکن است ۲ روز کاری طول بکشد.

۶۹- چه چیزی یک صفحه وب را جذاب تر و چشمگیرتر می‌کند (به غیر از طراحی آن)؟

داستان سرایی، جذابیت محتوا برای کاربر، مرتبط بودن با نیاز کاربر؛ محتوای احساسی هم همیشه یک صفحه وب را چشمگیر می‌کند. با این حال، اینها عواملی هستند که می‌توانید در مقابل مصاحبه کننده به آنها اشاره کنید:

  • پاراگراف اول جذاب صفحه: می‌تواند شامل برخی از آمارها، بیانیه‌های قوی یا تعهدات و غیره باشد.
  • ساختار موثر کل محتوای صفحه وب: هر عنوان/عنوان فرعی/نقطه بولت باید دنباله ای و زمانی را دنبال کند. در غیر این صورت، به نظر می‌رسد یک صفحه وب درهم و برهم است.
  • CTAهای مرتبط و چشمگیر: اگر از آنها به صورت استراتژیک استفاده کنید، با مخاطبان ارتباط برقرار کنید. اینها برای تبدیل مخاطبان بالقوه به مشتریان فعلی استفاده می‌شوند.

۷۰- هنگام نوشتن یک صفحه وب، لیست کارهای شما چیست؟

یکی از سوالات حیاتی مصاحبه تولید محتوا که همیشه در مورد نوشتن محتوا پرسیده می‌شود همین مورد است. بنابراین، می‌توانید این نکات را به مصاحبه کننده بگویید!

  • ساختار رقیب را بررسی کنید!
  • یافتن تجزیه و تحلیل دقیق یک محتوا!
  • ساختار طراحی منحصر به فرد برای متمایز شدن!
  • نوشتن تیترهایی که می‌توان اضافه کرد!
  • تحقیق و طوفان فکری ایده‌های محتوای جدید!
  • اضافه کردن CTA‌های مربوطه بعد از هر عنوان!
  • نوشتن پیام واضح و مستقیم از ابتدای محتوا!

۷۱- استراتژی شما در نوشتن محتوا چیست؟

در این سوال، مصاحبه کننده می‌خواهد بداند چگونه می‌توانید یک محتوای با کیفیت بنویسید. بنابراین، هر دانشی در این خصوص دارید بیان کنید:

  • شما در مورد موضوع تحقیق کامل می‌کنید.
  • شما وبلاگ‌های معتبر را می‌خوانید.
  • فیلم‌های مرتبط با آنها را تماشا می‌کنید.
  • همچنین، می‌توانید ذکر کنید، تیترهای خوب را یادداشت می‌کنید، نکاتی که مرتبط با موضوع هستند.

با این حال، پاسخ به این سوال کاملاً به نحوه انجام تحقیق شما بستگی دارد.

نتیجه گیری

سوالات و پاسخ‌های مصاحبه نویسندگان محتوا در قسمت‌های بالاتر به شما ارائه شد. پرسش و پاسخ‌های فوق مطمئناً به افراد تازه کار و همچنین به افراد با تجربه کمک می‌کند. مهم نیست که چقدر آمادگی دارید، مهم است که در حین پاسخ دادن به سوالات آمادگی کامل داشته و با اعتماد به نفس ظاهر شوید. فقط یک قدم از شغل رویایی خود فاصله دارید، پس خوب آماده شوید و در نقش مورد نظر خود بدرخشید.

امیدواریم اکنون بدانید بهترین سؤالات مصاحبه تولید محتوا چیست. اگر بر این سوالات را مسلط شوید، حتماً از مراحل مصاحبه خود به راحتی عبور خواهید کرد. با این حال، جدا از این سوالات، شرکت‌ها نیز نمونه کارهای مختلفی را هم از شما می‌خواهند و برای بررسی مهارت‌های شما ممکن است آزمون کتبی هم ترتیب دهند، پس آمادگی کامل برای مصاحبه را داشته باشید.

اگر هم دغدغه استخدام نیرو را دارید می‌توانید بدون استخدام نیرو و چالش‌های مصاحبه با کارشناس این حوزه تولید محتوا سایت خود را به الومحتوا بسپارید که کار شما را بدون دغدغه توسط متخصصین حوزه کاری شما انجام دهد.

سوالات متداول

1. هنگامی‌که در مصاحبه تولید محتوا شرکت می‌کنیم، مصاحبه کننده بیشتر به دنبال چه چیزی است؟

زبان کلامی ‌و زبان بدن شما اهمیت زیادی دارد. دانش محتوایی، دانش فنی و حضور ذهن شما از موارد بسیار مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید.

2. حقوق اولیه برای یک تازه کار به عنوان نویسنده محتوا چقدر است؟

حقوق پایه از ۳.۵ میلیون تومان تا ۱۵ میلیون تومان برای کار تمام وقت و برای دورکاری به صورت کلمه‌ای از ۲۰ تا ۲۰۰ تومان.

3. یک نویسنده محتوا باید از کجا شروع کند؟

نویسندگان محتوا می‌توانند حرفه خود را به عنوان مترجم دورکار شروع کرده و در آژانس‌های تولید محتوا شروع به جمع کردن رزومه کنند.

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید