URL‌های کنونیکال: راهنمای مبتدیان برای استفاده از تگ کنونیکال

  • نویسنده : امید ابوالحسنی
  • زمان مطالعه : 23 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1401/01/15
URL‌های کنونیکال: راهنمای مبتدیان برای استفاده از تگ کنونیکال

داشتن درک درستی از آنچه که تگ کنونیکال نام دارد و اینکه چگونه می‌توانید از آن به درستی استفاده کنید برای سئو ضروری است‌. اجرای نادرست تگ canonical می‌تواند منجر به طیف گسترده‌ای از مسائل شود که بر رتبه وب سایت شما تأثیر منفی می‌گذارد.

تگ‌های کنونیکال برای اولین بار در سال 2009 معرفی شدند و به مدیران وب کمک کردند تا مشکل محتوای بسیار مشابه یا تکراری قابل دسترسی در URL‌های مختلف را حل کنند‌. با این حال، اگر می‌خواهید از تگ canonical استفاده کنید، باید درک درستی از چیستی، نحوه کار و نحوه پیاده سازی آن داشته باشید‌.

این راهنما به شما کمک می‌کند تا همین کار را انجام دهید‌. برای اطلاعات بیشتر در مورد تگ canonical به ادامه مطلب مراجعه کنید.

تگ کنونیکال یا URL کنونیکال چیست؟

تگ Canonical یک عنصر HTML است که به موتور جستجو می‌گوید تمام نسخه‌های دیگر یک صفحه را نادیده بگیرد و نسخه‌ای که در URL کنونیکال علامت‌گذاری شده است را برای اهداف رتبه‌بندی در نظر بگیرد.

تگ کنونیکال

زمانی که چندین صفحه با محتوای مشابه دارید و نمی‌خواهید موتورهای جستجو آنها را به عنوان محتوای تکراری دسته بندی کنند، این کار مفید است. البته باید گفت که با سفارش محتوا به سایت تولید محتوا الومحتوا هم این مشکل برای شما به وجود نخواهد آمد.

آنها را می‌توان در کد HTML یک صفحه در زیر تگ head یافت‌. لینک کنونیکال یا URL کنونیکال نسخه‌ای از محتوایی است که می‌خواهید مخاطبان و گوگل به‌جای صفحات تکراری دیگر ببینند.

یک تگ کانونیکال چگونه به نظر می‌رسد؟

تگ Canonical یک نحوه ساده برای استفاده است که در زیر بخش <head> صفحه وب شما قرار می‌گیرد: برای مثال لینک زیر را ببینید:

<link rel=“canonical” href=”https://website.com/sample-page/” />

مزایای سئوی Canonicalization و چرا اهمیت دارد؟

محتوای تکراری توسط موتورهای جستجو مورد توجه قرار نمی‌گیرند‌. همچنین، صفحات تکراری باعث بروز مشکلات هم‌خواری محتوایی می‌شوند که این اتفاق به این صورت است که بین چندین صفحه با محتوای یکسان قدرت یک کلمه تقسیم می‌شود‌. به این ترتیب، هیچ یک از صفحات رتبه بندی خوبی نخواهند داشت.

علاوه بر این، داشتن محتوای تکراری زیاد در وب سایت شما می‌تواند بر بودجه خزیدن (crawl budget) شما تأثیر منفی بگذارد‌. این بدان معناست که موتورهای جستجو به جای یافتن محتوای مهم، زمان بیشتری را برای خزیدن در نسخه‌های متعدد همان صفحه تلف می‌کنند‌.

شما باید از درج محتوای تکراری خودداری کنید زیرا نمی‌خواهید موتورهای جستجو وقت خود را برای خزیدن در صفحاتی که نمی‌خواهید رتبه بندی کنید، تلف کنند‌. با این حال، به گفته گوگل، حتی اگر محتوای تکراری داشته باشید، مشکلی نخواهد بود‌. اگر وب سایت شما کمتر از چند هزار آدرس اینترنتی داشته باشد، در بیشتر موارد، به طور موثر خزیده می‌شود‌. اگر به دلیل بودجه خزیدن با مشکلاتی مواجه هستید، تگ‌های کنونیکال می‌توانند به حل آن کمک کنند‌. از طریق این موارد، موتورهای جستجو متوجه خواهند شد که نسخه کدام صفحه را قرار است فهرست و رتبه بندی کنند.

پس وقتی صفحه کنونیکالی را مشخص نکرده اید چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر یک URL کنونیکال اضافه نکنید، موتورهای جستجو از اختیار خود استفاده کرده و صفحه ای را که الگوریتم آنها فکر می‌کند بهترین نسخه است، شناسایی می‌کنند‌. اگر نسخه‌ای را انتخاب کنند که شما نمی‌خواهید برای آن رتبه‌بندی کنید، ممکن است مشکل ایجاد شود‌. به هر حال، موتورهای جستجو ممکن است همیشه به URL کنونیکال تنظیم شده توسط شما احترام نگذارند‌. آنها از تگ‌ها به عنوان دستورالعمل استفاده نمی‌کنند بلکه به عنوان راهنمایی استفاده می‌کنند‌. استفاده از بهترین شیوه‌ها برای تگ‌های کنونیکال باید خطر استفاده موتورهای جستجو از نسخه نامطلوب به عنوان کنونیکال را کاهش دهد‌. اساساً، مطمئن شوید که صفحاتی که کنونیکال می‌کنید مرتبط هستند‌.

دلایل وجود محتوای تکراری

در برخی موارد، ایجاد صفحات تکراری یا “به طور قابل ملاحظه ای مشابه” عمدی است زیرا اهداف متفاوتی را دنبال می‌کنند‌.

مثالی را در نظر بگیرید که در آن مشتریانی در کشورهای مختلف دارید‌. در این مورد، به دو صفحه محصول نیاز خواهید داشت که قیمت‌های متفاوتی داشته باشند اما در غیر این صورت تقریباً یکسان هستند‌. می‌توانید از تگ‌های کنونیکال برای این صفحات استفاده کنید تا به موتورهای جستجو بگویید بسته به موقعیت مکانی بازدیدکننده، کدام صفحه را ارائه دهند‌. همچنین، ممکن است دلایل فنی برای داشتن محتوای تکراری وجود داشته باشد و شما حتی از آن اطلاعی نداشته باشید‌. اگر وب سایت پویا دارید یا از سیستم‌های مدیریت محتوا استفاده می‌کنید، ممکن است در نهایت محتوای تکراری داشته باشید‌.

خوشبختانه، با URL‌های کنونیکال، موتورهای جستجو می‌توانند تغییرات مختلف یک صفحه را شناسایی کنند و از مشکلات مرتبط با محتوای تکراری جلوگیری کنند.

چندین URL با محتوای یکسان؛ معضل چیست؟

هنگامی‌که محتوای تکراری در وب سایت شما وجود دارد، می‌تواند بر رتبه بندی شما تأثیر بگذارد و باعث از دست دادن ترافیک شما شود‌. این ضررها ناشی از دو موضوع زیر است:

  • موتورهای جستجو چندین نسخه از محتوا را برای ارائه بهترین تجربه نشان نمی‌دهند‌. بنابراین، آنها نسخه ای را انتخاب می‌کنند که فکر می‌کنند بهترین نتیجه است‌. اگر این اتفاق برای شما بیفتد، دید نسخه‌های تکراری شما کم می‌شود.
  • همچنین می‌تواند ارزش لینک را کاهش دهد زیرا سایر وب سایت‌ها نیز بین موارد تکراری انتخاب می‌کنند‌. بنابراین، به جای اینکه لینک‌های ورودی به یک محتوا اشاره کنند، به صفحات مختلف لینک داده می‌شوند و ارزش لینک را گسترش می‌دهند.

محتوای تکراری همچنین می‌تواند مشکلاتی را برای موتورهای جستجو ایجاد کند:

  • آنها نسخه ای را که باید در فهرست گنجانده یا حذف شود را نمی‌شناسند.
  • آنها نمی‌دانند که آیا باید معیارهای لینک را به یک صفحه هدایت کنند یا آن را بین صفحات مختلف جدا کنند.
  • آنها نمی‌دانند کدام صفحه باید برای نتایج سرچ رتبه بندی شود.

بهترین روش‌های تگ کنونیکال

پیاده سازی کنونیکال آسان است‌. در اینجا برخی از بهترین روش‌هایی که می‌توانید استفاده کنید آورده شده است:

استفاده از URL‌های مطلق

شما نباید از مسیرهای نسبی برای لینک rel=“canonical” استفاده کنید‌. بنابراین، به جای استفاده از این ساختار:

<link rel=“canonical” href=”/sample-page/” />

شما باید از این ساختار استفاده کنید:

<link rel=“canonical” href=”https://website.com/sample-page/” />

استفاده از URL‌های کوچک

این امکان وجود دارد که موتورهای جستجو URL‌های کوچک و بزرگ را متفاوت بدانند‌. URL‌های حروف کوچک را در وب سایت خود اجباری کنید و از آن برای تگ‌های کنونیکال خود نیز استفاده کنید.

استفاده از نسخه صحیح دامنه (HTTPS) در مقابل (HTTP)

اگر از SSL استفاده می‌کنید، نباید URL‌های غیر SSL را در تگ‌های کنونیکال اعلام کنید‌. با انجام این کار، ممکن است منجر به نتایج غیرمنتظره و سردرگمی ‌زیادی شوید‌. در صورتی که وب سایت شما در یک دامنه امن است، به جای نسخه URL زیر:

<link rel=”canonical” href=”https://example.com/sample-page/” />

شما باید از نسخه زیر استفاده کنید:

<link rel=”canonical” href=”http://example.com/sample-page/” />

در صورتی که از HTTP استفاده نمی‌کنید، عکس این قضیه صادق خواهد بود.

از تگ کنونیکال مرجع خود استفاده کنید

یک تگ کنونیکال مرجع خود یک تگ کنونیکال است که به همان صفحه اشاره می‌کند‌. اگرچه استفاده از تگ‌های کنونیکال مرجع خود اجباری نیست، اما توصیه می‌شود‌. این به این دلیل است که برای موتورهای جستجو روشن می‌کند که چه صفحاتی باید ایندکس شوند‌.

تگ canonical کجا استفاده میشود؟

بنابراین، اگر URL https://example.com/sample-page باشد، مرجع کنونیکال خود ارجاع خواهد بود:

<link rel=”canonical” href=”https://example.com/sample-page” />

برخی از CMS‌های محبوب وجود دارند که به طور خودکار یک URL خودارجاعی اضافه می‌کنند‌. در مورد CMS سفارشی، ممکن است به یک توسعه‌دهنده نیاز داشته باشید تا آن را کدگذاری کند‌.

استفاده از یک تگ کنونیکال در هر صفحه

اگر صفحه وب شما دارای چندین تگ کنونیکال باشد، همه آنها توسط موتورهای جستجو نادیده گرفته می‌شوند‌.

نحوه پیاده سازی دقیق تگ rel=canonical\

در ادامه به بررسی نحوه ایجاد تگ کنونیکال در یک صفحه را با هم بررسی خواهیم کرد:

تنظیم URL کنونیکال با استفاده از تگ HTML

ساده ترین راه برای تعیین URL کنونیکال، استفاده از تگ rel=canonical است‌. می‌توانید دستور زیر را به بخش <head> صفحه تکراری اضافه کنید:

<link rel=”canonical” href=”https://example.com/canonical-page/” />

به عنوان مثال، اگر می‌توان به محتوای صفحه وب شما از طریق URL‌های دیگر دسترسی داشت، تگ کنونیکال را به صفحات تکراری اضافه می‌کنید‌. اگر از CMS استفاده می‌کنید، مجبور نخواهید بود که با کد مشکلی ایجاد کنید.

تنظیم URL کانونیکال در مجنتو و مجنتو 2

برای تنظیم URL کنونیکال در Magento، کاری که می‌توانید انجام دهید این است:

وارد “پنل مدیریت” شوید‌. روی تب “فروشگاه‌ها” و سپس “تنظیمات” و “پیکربندی” کلیک کنید.

روی گزینه «کاتالوگ» کلیک کنید و از منوی کشویی «کاتالوگ» را انتخاب کنید‌. سپس، باید بخش “بهینه سازی موتور جستجو” را باز کنید‌. پس از آن باید تغییرات زیر را اعمال کنید:

اگر می‌خواهید صفحات را فقط با مسیر URL کامل دسته‌بندی فهرست کنید، کاری که می‌توانید انجام دهید این است:

از متا تگ Canonical Link برای دسته بندی‌ها استفاده کنید – “بله”.

از متا تگ Canonical Link برای محصولات استفاده کنید – ‘نه’;

اگر می‌خواهید فقط صفحه محصول را فهرست کنید، باید تنظیمات زیر را انجام دهید:

از متا تگ Canonical Link برای دسته بندی‌ها استفاده کنید – ‘نه’;

از متا تگ Canonical Link برای محصولات استفاده کنید – “بله”.

اگر می‌خواهید محصولات و دسته‌ها را فهرست کنید، باید هر دو گزینه را فعال کنید:

از متا تگ Canonical Link برای دسته بندی‌ها استفاده کنید – “بله”.

از متا تگ Canonical Link برای محصولات استفاده کنید – “بله”.

پس از اتمام کار، باید کش را پاک کرده و تغییرات را ذخیره کنید‌.

تنظیم URL Canonical در وردپرس

برای تنظیم URL Canonical در وردپرس، باید Yoast SEO را نصب کنید‌. به طور خودکار تگ‌های کنونیکال خود مرجع را اضافه می‌کند‌. برای تنظیم canonical‌های سفارشی، باید از بخش “Advanced” استفاده کنید‌.

تگ کنونیکال در وردپرس

تنظیم URL کنونیکال در Wix

در Wix، URL کنونیکال به طور خودکار برای همه صفحات ایجاد می‌شود‌. اگر می‌خواهید تب canonical را تغییر دهید یا چندین URL به یک صفحه می‌روند، می‌توانید تغییرات را بر اساس آن در تب Advanced SEO انجام دهید.

تنظیم URL کانونیکال در Shopify

اگر از Shopify استفاده می‌کنید، URL‌های کنونیکال خود ارجاع دهنده به طور خودکار به پست‌ها و محصولات وبلاگ اضافه می‌شوند‌. می‌توانید فایل‌های الگو را مستقیماً برای تنظیم URLهای کنونیکال سفارشی ویرایش کنید.

تنظیم یک تگ Canonical در HTTP Header

در مورد اسنادی مانند PDF، بخش <head> وجود ندارد که بتوانید تگ‌های کنونیکال را در آن قرار دهید‌. شما به راحتی می‌توانید این کار را با اضافه کردن کد کنونیکال در قسمت هدر فایل PHP خود انجام دهید.

URL‌های کنونیکال در نقشه سایت

به گفته گوگل، شما نباید صفحات غیر کنونیکال را در نقشه سایت قرار دهید‌. شما فقط باید URL‌های کنونیکال را فهرست کنید‌. این به این دلیل است که گوگل از صفحات موجود در نقشه سایت به عنوان استانداردهای توصیه شده استفاده می‌کند‌. با این حال، این همیشه به این معنی نیست که URL‌های فهرست شده در نقشه سایت به عنوان کنونیکال انتخاب می‌شوند‌.

این به آن‌ها کمک می‌کند تا قوانین کنونیکال را برای یک وب‌سایت بزرگ تعریف کنند و نقشه‌های سایت می‌توانند صفحاتی را که از نظر شما مهم‌تر هستند به موتور جستجو بگویید.

تنظیم canonical با ریدایرکت 301

می‌توانید از ریدایرکت 301 برای منحرف کردن ترافیک از URLهای تکراری و به URL کنونیکال استفاده کنید‌. شما می‌توانید همین کار را برای نسخه‌های www/no-www و HTTPs/HTTP وب سایت انجام دهید‌. شما باید یک نسخه canonical را انتخاب کنید و نسخه‌های تکراری را به آن نسخه هدایت کنید.

کاربردهای پیشرفته rel=canonical

حال، بیایید در مورد برخی از کاربردهای پیشرفته rel=canonical که همه از آنها اطلاعی ندارند، صحبت کنیم:

استفاده از rel=canonical در صفحات مختلف

وقتی صحبت از rel=canonical به میان می‌آید، گوگل تا حد زیادی به آن احترام می‌گذارد، به این معنی که شما می‌توانید یک قطعه از محتوا را به یک محتوای کاملاً متفاوت تبدیل کنید‌. با این حال، اگر در حال انجام این کار گرفتار شوید، این امکان وجود دارد که موتور جستجو دیگر به نسخه‌های کنونیکال شما اعتماد نکند.

استفاده از rel=canonical با  hreflang

هنگام استفاده از  hreflang، بسیار مهم است که کنونیکال هر زبان به خود اشاره کند‌. اگر hreflang را پیاده‌سازی می‌کنید، مطمئن شوید که نحوه استفاده صحیح از canonical را می‌دانید، در غیر این صورت ممکن است اجرای hreflang خود را از بین ببرید.

استفاده از کنونیکال در سایت

اشتباهات کنونیکال کنونیکال و رفع آنها

قطعا در مسیر سئو سایت شما گاهی اوقات اشتباهاتی رخ می‌دهد که تگ‌های کنونیکالی اشتباهی را روی سایت قرار می‌دهید، در ادامه بررسی بعضی از این اشتباهات می‌پردازیم:

کانونیکال 4XX

وقتی صفحاتی را به یک URL 4XX کنونیکال کنید، این هشدار را دریافت خواهید کرد‌. موتورهای جستجو این صفحات را ایندکس نمی‌کنند و هر تگ کنونیکالی را که به چنین صفحاتی اشاره می‌کند نادیده می‌گیرند‌. در نتیجه، در نهایت نسخه اشتباه صفحه را ایندکس می‌کند‌. پس از بررسی صفحات، باید از لینک‌های صفحه کاری برای جایگزینی لینک‌های کنونیکال مرده استفاده کنید‌.

کانونیکال 5XX

کدهای وضعیت 5XX به این معنی است که مشکلات سرور وجود دارد که منجر به یک صفحه غیرقابل دسترسی می‌شود‌. اگر این صفحات را کنونیکال کنید، موتورهای جستجو ایندکس نمی‌کنند و آنها را نادیده می‌گیرند‌. کاری که باید انجام دهید این است که URL‌های کنونیکال اشتباه را جایگزین کنید‌. اگر canonical درست به نظر می‌رسد، باید تنظیمات نادرست سرور را بررسی کنید‌. با این حال، اگر زمانی که سرور سایت شما بیش از حد بارگذاری شده است یا زمانی که سایت شما برای تعمیر و نگهداری از کار افتاده است، این هشدار را دریافت می‌کنید، این فقط یک مشکل موقتی است.

کنونیکال برای ریدایرکت‌ها

هنگامی‌که صفحات به یک URL تغییر مسیر داده شده 301 کنونیکال می‌شوند، دوباره دلیلی برای نگرانی است‌. برای کانونیکال‌ها داشتن یک نسخه معتبر از صفحه بسیار مهم است‌. اگر URL ریدایرکتی را اضافه کنید، موتورهای جستجو، کنونیکال را نادیده می‌گیرند.

صفحات تکراری بدون کنونیکال

از آنجایی که هیچ URL کنونیکالی وجود ندارد، موتورهای جستجو سعی می‌کنند مناسب ترین نسخه را شناسایی کنند‌. با این حال، ممکن است این صفحه ای نباشد که می‌خواهید ایندکس شود.

URL کانونی هیچ لینک داخلی ورودی ندارد

هنگامی‌که URL‌های کنونیکال مشخص شده شما هیچ لینک ورودی داخلی ندارند، که به آن صفحه یتیم نیز می‌گویند، برای بازدیدکنندگان و موتورهای جستجوی شما غیر قابل دسترس می‌شود‌. در عوض، آنها را می‌توان به نسخه غیر کنونیکال صفحه وب هدایت کرد.

صفحه غیر کنونیکال در نقشه سایت

اگر صفحات غیر کنونیکالی دارید که در نقشه سایت فهرست شده اند، گوگل ممکن است این صفحات را به عنوان صفحات کنونیکال پیشنهادی در نظر بگیرد‌. برای رفع این مشکل، باید این URL‌های غیر کنونیکال را از نقشه سایت حذف کنید.

صفحات غیر کنونیکال به عنوان صفحات کنونیکال مشخص شده اند

این مشکل زمانی ایجاد می‌شود که شما یک URL کنونیکال را مشخص می‌کنید که به صفحه دیگری نیز کنونیکال می‌شود و در نتیجه یک زنجیره کنونیکال ایجاد می‌شود‌. این می‌تواند موتورهای جستجو را سردرگم کند‌. به عنوان مثال، اگر A به B و B به C کنونیکال شود، باید لینک کنونیکال A را با لینک کنونیکال C جایگزین کنید.

URL را باز کنید که مطابق با کنونیکال نیست

این زمانی اتفاق می‌افتد که بین URL معمولی که مشخص کرده‌اید و URL گراف باز در صفحات، عدم تطابق وجود داشته باشد‌. این منجر به نسخه غیر کنونیکال به اشتراک گذاشته شده در شبکه‌های اجتماعی می‌شود‌. URL گراف باز باید با URL کنونیکال جایگزین شود و هر دو URL باید یکسان باشند.

کنونیکال از HTTPS به HTTP

این زمانی اتفاق می‌افتد که صفحات HTTP ایمن داشته باشید که دارای نسخه غیرایمن HTTP به عنوان کنونیکال باشند‌. برای حل این مشکل، باید صفحه HTTP را به معادل HTTPS خود هدایت کنید‌. اگر نمی‌توانید این کار را انجام دهید، می‌توانید لینک ref=”canonical” نسخه HTTP را به HTTPS اضافه کنید.

کنونیکال از HTTP به HTTPS

این هشدار زمانی فعال می‌شود که صفحات HTTP ایمن داشته باشید که نسخه HTTPS ایمن به عنوان کنونیکال دارند‌. شما باید با اجرای تغییر مسیر 301 از HTTP به HTTPS شروع کنید و سپس به جایگزین کردن لینکهای داخلی نسخه HTTP مستقیماً به نسخه HTPPS بروید.

صفحه غیر کنونیکال ترافیک ارگانیک دریافت می‌کند

اگر صفحات غیر کنونیکال همچنان در نتایج جستجو نشان داده می‌شوند و ترافیک جستجوی ارگانیک دریافت می‌کنند ، به این معنی است که موتور جستجو استاندارد مشخص شده شما را نادیده گرفته است‌. برای رفع این مشکل، باید مطمئن شوید که تگ‌های rel=canonical به درستی تنظیم شده‌اند‌. در مرحله بعد، باید ابزار URL Inspection را بررسی کنید تا ببینید آیا URL کنونیکال مشخص شده توسط شما کنونیکال در نظر گرفته می‌شود یا خیر.

مسدود کردن URL کنونیکال از طریق robots.txt

اگر یک URL کنونیکال را در robots.txt مسدود کنید، موتور جستجو نمی‌تواند آن را ایندکس کند، به این معنی که آنها تگ‌های کنونیکال را در آن صفحه وب نمی‌بینند‌. این امر باعث می‌شود موتور جستجو نتواند ارزش لینک را از URL‌های غیر کنونیکال به URL‌های کنونیکال منتقل کند.

اشتباهات ایحاد تگ کنونیکال

تنظیم URL کنونیکال به ‘noindex’

شما نباید rel=canonical و noindex را هم زمان استفاده کنید زیرا دستورالعمل‌های متناقض هستند‌. مهم است که توجه داشته باشید که تگ کنونیکال توسط گوگل بر تگ ‘noindex’ اولویت دارد‌. اگر می‌خواهید یک URL را canonical و noindex کنید، می‌توانید از ریدایرکت 301 یا rel=canonical استفاده کنید.

نحوه بررسی تگ‌های کنونیکال برای سئو

هنگام بررسش تگ‌های کنونیکال، باید تعدادی از موارد را برای عملکرد بهینه سئو بررسی کنید، از جمله:

  • آیا صفحه دارای تگ کنونیکال است یا خیر؟
  • اگر دارای یک تگ کنونیکال باشد، آیا به صفحه درست اشاره می‌کند؟
  • آیا صفحه قابل فهرست بندی و ایندکس است؟

در اینجا چند روش وجود دارد که می‌توانید تگ‌های کنونیکال را بازرسی و بررسی کنید:

مشاهده منبع

برای بررسی کد منبع، باید روی مرورگر کلیک راست کرده و “view-source” را بزنید‌. همچنین می‌توانید آن را در نوار آدرس به عنوان view-source: (آدرس صفحه) تایپ کنید‌.

راه حل‌های سایت‌های بررسی سئویی

چندین نرم افزار آنلاین بررسی سئو سایت وجود دارد که به شما کمک می‌کند تگ‌های کنونیکال را به صورت انبوه بررسی کنید.

همانطور که قبلا ذکر شد، canonicalization یک مفهوم مهم برای سئو است‌. بدون پیاده سازی مناسب، وب سایت شما در اوج عملکرد خود کار نخواهد کرد‌. همانطور که گفته شد، هنگامی‌که درک درستی از اینکه URL کنونیکال چیست، تگ کنونیکال چیست، نداشته باشید و ندانید آنها چه کاری انجام می‌دهند و چگونه می‌توانید مشکلات canonicalization  را برطرف کنید، نمی‌توانید به درستی از آنها استفاده کنید و از محتوای تکراری در وب سایت خود مراقبت کنید‌.

تگ کنونیکال دقیقا چیست؟

تگ Canonical یک عنصر HTML است که به موتور جستجو می‌گوید تمام نسخه‌های دیگر یک صفحه را نادیده بگیرد و نسخه‌ای که در URL کنونیکال علامت‌گذاری شده است را برای اهداف رتبه‌بندی در نظر بگیرد.

تگ کنونیکال در وردپرس چگونه ایجاد می‌شود؟

برای تنظیم URL Canonical در وردپرس، باید Yoast SEO را نصب کنید‌. به طور خودکار تگ‌های کنونیکال خود مرجع را اضافه می‌کند‌. برای تنظیم canonical‌های سفارشی، باید از بخش “Advanced” استفاده کنید‌.

تگ کنونیکال در robots.txt چگونه قرار می‌گیرد؟

اگر یک URL کنونیکال را در robots.txt مسدود کنید، موتور جستجو نمی‌تواند آن را ایندکس کند، به این معنی که آنها تگ‌های کنونیکال را در آن صفحه وب نمی‌بینند‌. این امر باعث می‌شود موتور جستجو نتواند ارزش لینک را از URL‌های غیر کنونیکال به URL‌های کنونیکال منتقل کند.

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید