تکنیک محتوا نویسی با روش APP

  • نویسنده : امید ابوالحسنی
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
  • تاریخ انتشار : 1398/10/21
تکنیک محتوا نویسی با روش APP

با استفاده از تکنیک محتوا نویسی به روش APP می‌توانید محتوا قدرتمندتر و جذاب‌تری تولید کنید. خوب با این تکنیک به شما آموزش می‌دهیم که چطور می‌توانید به راحتی محتوایی بنویسید که کاربران زمان بیشتری را درون محتوای شما باقی مانده و در همان ابتدای ورود لینک خاص شما را باز کرده، جذب محتوای شما شده و تصمیم به خواندن محتوای شما به طور کامل بگیرد. خوب البته اگر این اتفاق نیافتد نتیجه چه خواهد بود؟ در واقع کاربران تعاملی با وبسایت شما نخواهند داشت، محتوای شما رو نخواهند دید. بانس ریت بالا خواهد رفت و  exit page  آن صفحه نیز افزایش پیدا خواهد کرد و در نتیجه سئوی وبسایت شما صدمه خواهد دید. پس سعی کنید با تکنیکی که امروز فرا می‌گیرید وبسایت خود را به بهترین نحو ممکن از نظر محتوا سئو کنید.

زمان طلایی- سه ثانیه!

اولین موردی که باید توجه زیادی به آن داشته باشید این هست که کمتر از سه ثانیه وقت دارید تا کاربر را در همان اوایل مطلب و محتوا نویسی خود جذب نمایید. اگر این زمان افزایش پیدا کند و در صورتی که نتوانید دقیقا در این سه ثانیه این کار را انجام دهید در واقع رقابت را به رقبای خود باخته، کاربران سایت شما را ترک خواهند کرد و هیچ تعاملی با محتوای شما نخواهند داشت. پس محتوای شما دیده نخواهد شد و قطعا سئوی شما صدمه خواهد دید.

باید عدد 3 را به ذهن بسپارید و بدانید زمان طلایی شما برای جذب کاربر فقط 3 ثانیه است.

برای جذب کاربر در 3 ثانیه اول بازدید توسط تکنیک APP باید بدانید که فقط پاراگراف اول را دارید. به این معنی که باید قادر باشید در همان پاراگراف اول و ابتدای محتوا نویسی خیلی کوتاه و مختصر و مفید کاربر را جذب بکنید. در واقع باید محتوای شما در پاراگراف اول و چند خط اول کوتاه باشد ولی قدرت نگه داشتن کاربر در وبسایت را داشته باشد. اگر از این زمان طلایی به نحو احسن استفاده کنید قطعا بازی را خواهید برد و می‌توانید نسبت به رقبای خود که شاید از این تکنیک اطلاعی نداشته باشند جلو بیافتید و در صفحه اول گوگل ظاهر شوید. پس حتما این 3 ثانیه را مد نظر داشته باشید.

تکنیک APP

تکنیک APP در واقع چیزی نیست جز سه کلمه:   Agree , Promise  و preview  در واقع مخفف این سه کلمه انگلیسی است که هر کدام هم، همانظور که در تصویر می بینید، مفهوم خاص خود را دارند.

در بخش Agree چه باید کرد؟

اولین بخش، بخش هماهنگ و همگام کردن کاربرها با خودمان است. در واقع شما باید با ذکر محتوا نویسی یک جمله کارساز سعی کنید نظر هم سوی کاربر را جلب نمایید.

شاید بپرسید که من چگونه می‌توانم چنین کاری را انجام دهم. من که از ذهن کاربران خود آگاهی ندارم. در ابتدای کار باید یک تحقیق و بررسی انجام دهید. باید بدانید دقیقا کاربران اینترنتی روی یک موضوع خاص چه نظری دارند؟ امروزه چه بحث‌هایی از محتوا نویسی ترند هستند؟ چه چیزهایی بین کاربران به صورت اپیدمی درآمده است؟

زمانی که به این امر واقف شوید می‌توانید قسمت agree را به خوبی بنویسید. خوب حال چطور باید این محتوا را نوشت. یک مثال برایتان ذکر می‌کنم.

مثال: ایمیل مارکتینگ
به طور مثال حتما شما هم با من هم عقیده هستید که ایمیل مارکتینگ بخش بسیار مهمی در حوزه دیجتیال مارکتینگ است و به شما کمک می‌کند تا بتوانید جذب کاربرانتان را روز به روز بیشتر کرده و افزایش فروش داشته باشید.

در واقع ما توسط این تکنیک و این جمله کاربر را جذب کردیم و به کاربر گفتیم که ایمیل مارکتینگ بخش مهمی است. امروزه تمام افرادی که در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنند از این موضوع آگاهی دارند که ایمیل مارکتینگ واقعا تاثیرگذار است و در فروش وبسایت حرف اول را می‌زند. پس یک موضوع همه گیر هست و همه افراد فعال در حوزه اینترنت و مارکتینگ بر این مساله پافشاری می‌کنند. پس با این تکنیک قسمت اول را اجرا کردیم.

در بخش Promise چه باید کرد؟

در واقع در این بخش به کاربر یک قول شفاف و حتمی می‌دهیم.  به او می‌گوییم در صورتی که این کار‌ها ر‌ا انجام دهد به این نتیجه خواهد رسید. 

مثال: رساندن کاربران سایت شما به فلان مقدار
با انجام این تکنیک‌ها می‌توانید تعداد کاربران سایت خود را در یک ماه به 10000 نفر برسانید!

در محتوا نویسی خود داریم یک قول قطعی می دهیم. می گوییم ما این کار رو کرده ایم و شما هم همین کار را انجام دهید و چون قول بزرگی هم می‌دهیم قطعا افراد جذب خواهند شد. چنین قول‌هایی باعث می‌شوند کاربر به محتوای شما جذب شود. پس این بخش را هم می‌توانیم در وبسایت در همان پاراگراف‌های اول به کار ببندیم.

در بخش Preview چه باید کرد؟

در واقع پس از اجرای دو مرحله قبلی گاهی اوقات می‌توانیم در چینش این بخش‌ها تغییری بدهیم مثلا گاهی اوقات Preview اول استفاده شود. ولی خوب در حالت کلی بهتر است که همین ترتیب را رعایت کنید.

مثال: آشنایی با یک لندینگ حرفه ای
در قسمت آخر به کاربر خواهیم گفت که در ادامه آموزش به طور کامل با روش‌های ساخت یک لندینگ حرفه‌ای آشنا خواهد شد.

داریم اعلام می‌کنیم در صورتی که شما این محتوا را بخوانید این دستاوردها را نیز کسب خواهید کرد. ما هم می‌توانیم ده هزار کاربر یا ایمیل در یک ماه جذب کنیم که خوب عدد بالایی است و حتما کاربران در محتوا شما مانده و تا آخر آن را خواهند خواند.

یک مثال عملی از محتوا نویسی این روش

خوب فرض کنید محتوایی داریم با نام آموزش سئو وردپرس و برای رسیدن به رتبه 1 گوگل آن تلاش می‌کنیم.

در بخش اول می‌گوییم در آموزش سئو وردپرس،  به شما نحوه رساندن کلمات کلیدی به صفحه اول گوگل از 0 تا 100 را یاد خواهیم داد.  در واقع در اینجا ساختار تکنیک پشت سر هم رعایت نشده است. به این دلیل که خواستیم تکنیک سئو را لحاظ نماییم من بخش Preview را اول آوردم. در این قسمت گفته ام  «بر اساس الگوریتم‌های جدید، کسب جایگاه اول برای کلمات کلیدی مهم در گوگل کار بسیار سختی است که قطعا شما هم با من هم عقیده هستید»  خوب در حال حاضر اکثر افراد واقف هستند که با آپدیت‌های جدید گوگل قرار گرفتن درصفحه اول کار بسیار سختی است. در واقع در اینجا بحث Agree را داشتیم و کاربر را با خود همگام کردیم. سپس در ادامه گفته‌ایم  «ولی این تا زمانی صدق می‌کند که با دانش جدید آموزش سئو برای کسب جایگاه نخست گوگل آشنا نباشید.»  اینجا یک کنجکاوی ایجاد کرده و گفته‌ایم با آگاهی از الگوریتم‌های جدید گوگل می‌توانید در این جنگ پیروز شده و کلمات کلیدی خود را به رتبه 1 برسانید. در واقع باز هم کنجکاوی باعث می‌شود پاراگراف بعدی خوانده شود:  «در این جلسه به شما تکنیک‌های آموزش خواهیم داد که در کوتاه‌ترین زمان به جایگاه نخست گوگل رسیده و ورودی سایتتان تا 300 درصد افزایش پیدا کند.»  این قسمت Preview هستش و به کاربر قول می‌دهیم اگر محتوا نویسی ما را بخواند به چه جایگاهی خواهد رسید.

در واقع توسط همین تکنیک محتوا نویسی در همین بخش اول سعی کردیم کاربر را در همان ثانیه‌های اول به محتوای خود جذب کرده و سپس توسط آموزش سئوی وردپرس او را رو متقاعد کردیم که محتوا رو بخواند. در این محتوا ویدیو و عکس‌های باکیفیت استفاده کردیم تا کاربر بتواند نهایت استفاده را ببرد. امیدوارم از این تکنیک برای محتوای وبسایت خود استفاده کنید و سئو و تولید محتوا سایت شما روز به روز بهتر و بهتر شود.

پرسش و پاسخ تکمیلی

سفارش فوری تولید محتوا

تعداد کلمه و مقاله را وارد کنید تا سفارش شما محاسبه شود

درصد تخفیف : 0%
قیمت هر مقاله0 تومان
قیمت کل0 تومان
قیمت با تخفیف0 تومان
پرداخت

با ما گفتگو کنید